Smyg flytt och Marathon kransar

Hej! flytten har smygstartat. För längesen egentligen. Renoveringen påbörjades och nu flyttar vi in lite mer dag för dag. Ingen stress. Lugnt och metodiskt! Det är första gången någonsin som orden lugnt och metodiskt kombinerats med en flytt 😂 Hundarna vill följa med har dom klargjort tydligt genom att gemensamt hoppa ner i den tom kartongen.

Sötaste tjejerna! 🐾

Vi börjar sakta men säkert se hur ett hem börjar ta form. Jag älskar färgerna som jag ( inte vi 😅) har valt. Jonas säger ”välj du” så fort som jag frågar. Så nu frågar jag inte längre 🤣

Mina älskade vänner ”sigtuna grannarna” har redan hälsat på! ❤️ Jag hade inte träffat Julia sedan bröllopet ! Det har ALDRIG gått så långt mellan gångerna😅 Men ibland blir det så. Livet… Butiken har tagit mycket fokus. Ludvig, fotboll, läxor och kompisar. I kombination med att vi haft många visningar på lägenheten. Fullt upp med andra ord!

Fan vad jobbigt det är med visningarnas allt vad det innebär 😅 Så otroligt skönt att lägenheten är såld och att visningarna är över. I oroliga tider som dessa vet man inte hur saker ska gå. Men det gick ju jätte bra! Jag har gjort ett riktigt bra köp 🏡 ! En fin liten familj har också gjort ett bra köp och ska snart flytta in i min nuvarande etagelägenhet. Det är lite vemodigt som jag kommer att släppa den ifrån mig. Men jag är ändå glad då jag vet att dom kommer att älska den lika mycket som jag! ☺️ Allting har sin tid. Vi tar nästa steg framåt och kommer förhoppningsvis inte flytta fler gånger!

Vad tittar ser ni på bilden ovanför? ☺️ Ni tittar på buketter och kransar som stod vid entrén på Mys Blommor strax innan budbilen anlände.
Mys Blommor levererade nämligen båda kransarna och buketterna till Stockholm Marathon🥇

Otroligt roligt med uppdrag som dessa! Caroline har inte bara gjort kransarna utan har också textat banden 🇸🇪👌🏻

hörs imorgon!🥰

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..