Mys Blommor & Resturang Pont


Hej! Fy fan vad jag är bra! Du anar inte hur många år det har tagit mig innan jag kunde se de bra sakerna som jag gör. Jag hade fullt fokus på det som inte gjordes. Det som skulle förbättras eller inte hade blivit av. Jag hade en mini – My inom mig som alltid strävade framåt. Det gör jag såklart idag också. Men förut så stannade jag inte upp, reflekterade och uppskattade vad jag hade åstadkommit. Idag är det precis det jag gör. Stannar upp, känner en tacksamhet och stolthet över vart jag har tagit mig 🙏🏻 Jag lever mitt drömliv 🪴 Hälsan är med mig, påväg tillbaka. Ludvig har vänner och stormtrivs i Täby, skolan och med fotboll. Mys Blommor blomstrar. Mina PT klienter är FANTASTISKA! 💪🏻❤️ Jag får äran att jobb med helt underbara människor som förgyller min vardag!!!

Det har inte alltid varit lätt att ge mig själv beröm för se jag gör.
Men med hjälp av enormt mycket träning och olika strategier för att lära mig att ändra mitt tankesätt så kan jag ge mig själv en klapp på axeln och rakryggad våga säga ”fy fan vad jag är bra” .

Det handlar inte om att vara självgod eller skrytsam! Det handlar om att vara snäll emot sig själv och slappna av i att Sålänge som man gör så gott man kan så räcker det mer än väl.
Om man gör så som man alltid har gjort. Då får man också samma resultat som man alltid har fått.
Jag har provat många olika saker. Trots min relativt unga ålder så har jag hunnit med mer än dom flesta jämnåriga. Blev vuxen för snabbt. Egenföretagare sedan 18 års ålder. Konsultat. Testat att vara anställd. Kombinerat egenföretagare med anställning. Framgång, motgång och allt däremellan.
Alla erfarenheter är just erfarenheter.
Vad man sen väljer att gör av sina erfarenheter är en annan sak.
Jag jag gjort allt och lite till för att förenkla min vardag. Minimera stress och vara snällare emot mig själv. Att jag har min blomsterbutik vägg i vägg med mitt gym. Gångavstånd hemifrån…. Det är ingen slump. Det är någonting jag jobbat stenhårt för att uppnå. Vägen hit har inte varit spikrak. Tvärt om faktisk! Men nu ser framtiden ljus ut. Att starta upp en blomsterbutik är såklart en utmaning. Speciellt i dessa tider. Men för mig att komma tillbaka till min ursprungsbransch är som att komma HEM. Glädjen inom mig är obeskrivlig! Nästa vecka flyttar vi in i nya lägenheten. Ännu ett steg mot ett enklare liv! 🙏🏻 SOM jag längtat!!! Renoveringen har pågått sista månaden och jag börjar nu se ljuset i tunneln 😂

Från mitt babbel och mina känslor till butiken. Vill du ha hjälp att plantera dina balkonglådor eller krukor ?😁

Lämna in dom hos oss i butiken Mys Blommor så fixar vi det 💪🏻 Gäller både privatpersoner & företag. Hemleverans mot kostnad går också att lägga till.

Du slipper släpa hem jord & lecakulor. Du sparar tid och kan lita på att vi inkluderar långtidsverkande näring som ger dina växter de absolut BÄSTA förutsättningarna 🌺

Butiken ligger i Täby i ett område som heter Hägernässtrand. Du hittar oss precis intill våra grannar och vänner, Resturang Pont 😄

Vi har precis fyllt restaurangens uteservering med 20st ( !?) vackra balkonglådor , olivträd, italienska kryddor och urnor med gott och blandat😃🪴

Vi har även öppet helger! Lördag 10-15 .
Söndag 11-15

Nu vill jag veta om du tycker att det är roligt att plantera samt VAD du har planterat hittills?

Trevlig helg fina du ❤️

1 Kommentar

  1. Klematis o funkior. Pioner. Diverse andra perenner i rabatter. Tomater i växthuset. Potatis, morötter, sallad, lök, kålrot, rotselleri, mangold, kålrabbi och broccoli.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..