Nagel och hudvård. Rosenserien


i samarbete med Rosenserienhttps://webshop.rosenserien.se/

Hej!

Nu är det dags att fylla på med hudvårdsprodukter! Med koden my20 får du 20%på hela Rosenseien sortiment. Detta inägg blir med fokus på rosacea och ”känslig” ju. Men Rosenseien har såklart hudvård för alla😊

Body Butter Shaping är en favorit. Men inte bara för mig, utan denna har vunnit stora priser för sina fantastiska resultat! ( Du hör det på namnet) Den gör underverk för hud som blivit tunnare . Tex ”skrynkliga mamma -magar” , insida lår, bristningar osv ☺️

Deodoranten är både alkohol och parebenfri kan jag inte leva utan!!! Livsfarligt med alla ”skräpdeo” som skickar rent gift rakt in i lymfkörtlarna😬. 

perioder får jag många förfrågningar gällande rosacea. Detta för att om man googlar rosacea hamnar man på min blogg 😅 Då jag skrivit om detta många, många gånger. Intervjuer i olika magasin , som i sin tur leder tillbaka till min blogg.

 Rosacea är en vanlig hudsjukdom som många har utan att egentligen vara medveten om den. Rosace är en kronisk sjukdom som ofta drabbar centrala delar av ansiktet. Det uppstår vanligtvis runt 30-års åldern och drabbar fler kvinnor än män (män får dock oftare värre symptom på rosacean). Jag fick min rosacea betydligt tidigare, redan vid 20 års åldern.

Det tog många år innan jag fick rätt diagnos. Jag fick stå på mig ordentligt inom sjukvården innan jag fick hjälp över huvudtaget. Så mitt tips till dig som känner igen dig…. -STÅ PÅ DIG! 👊🏻❤️ Det som har hjälpt mig är att få reda på vad jag har. Så att jag vet vad jag ”dealar” med. Min självkänsla sitter i min hy, då det blir väldigt påtagligt just i ansiktet. ( ni anar inte hur många gånger jag gråtit och önskar exen i knävecken istället 🙈) Här kommer min personliga tips kring saker du bör tänka på ombud misstänker att du har Rosacea, eller har Rosacea.

✅ Sjukvård :

 Som sagt. Det tog lång tid innan jag fick ”rätt hjälp” . Man skickade hem mig med olika krämer som inte hjälpte. Men tillslut fick jag hjälp. Jag har sedan dess genomgått två olika långtidsbehandlingar med olika antibiotika. Dessa var på ca 2-6 månader respektive.

✅ Renlighet :

Du borde tänka på att ha en egen handduk i badrummet. Även att byta påslakan OFTA! Undvika att pilla i ansiktet mer än absolut nödvändigast. ( OBS! Rena fingrar )

✅ Smink :

När du har ett skov och mycket sår, rodnad, torrhet osv. Undvik smink så mycket som du kan 🙏🏻 OM du ändå vill/måste sminka dig. Använd smink som andas. Tex mineralpuder…..

✅ Rengöring / hudvård:

 Använd INGA ”aktiva” produkter. Det triggar huden och gör många gånger mer skada än nytta för oss med Rosacea. Innan jag själv fick lära mig det så använda jag en del starka och aktiva produkter. Det framkallade skov, när huden var i balans. Det blev katastrof, och tåg nästan 2 månader att bli bra ifrån.

✅ Kost Rosacea är en inflammatorisk hudsjukdom och därför är det viktigt med en antiinflammatorisk kost, i den mån som det går ☺️ Tex, Lax, grönsaker, baljväxter och nötter är några exempel. Detta kan ni diskutera med era läkare 🙏🏻 Rosacea kan orsaka mycket lidande, både fysiskt och psykiskt. Det kan ju inte botas, bara lindras och bromsas. Just därför är det viktigt att få tillståndet bekräftat och behandlat i god tid. Så återigen, sök hjälp inom vården, och stå på dig!!

Rosacea är individuellt. Rosacea symptomen varierar från person till person. Likaså behandling, skov och reaktion. MEN, en sak ska vi slå fast!

✅ Ge inte upp – Stå på dig!

 Det finns hjälp att få 🙏🏻Du måste lära känna dig själv och din rosacea. För mig tex är den bättre i sol och värme. Hos mina väninna precis tvärt om 😅.

Återigen det är verkligen individuellt. Andra saker som påverkar enformigt är just stress och kost! Värt att repetera😉 Även alkohol kan påverka negativt… Detta kommer inte att ta bort din rosacean. Men det har gjort underverk för min hy. Både under pågående skov men också när huden är i balans 🙏🏻

Ovan ser du två produkter som jag kombinerar. Båda är lugnande, antiinflammatoriska, vårdande och stärker upp inifrån☺️

Nageloljan som du bara måste testa. 
Kära Instagram vänner 😍 Trött på torra nagelband och sköra naglar 💅 årstider och olika jobb som sliter på händer och naglar enormt illa…. Fråga alla frisörer & florister för att nämna några 😂 Jag har lösningen! 

Denna nagelolja är det bästa jag någonting haft! För något år sedan släppte Rosenserien denna nageloljan som är ännu en fantastik produkt i Rosenserien familjen😍 Med över 35 års erfarenhet i branschen så går kvalitet, miljövänlighet, funktion före allt! 
I kombination med att alltid göra dig som kund 100% nöjd 🙏🏻🌟 Som alla andra produkter hos Rosenserien så är den både vegansk och ekologisk 💚

klicka på länken för att komma direkt

hemsidan HÄR

Hörs senare! 🥰

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..