Lunchdejt med hundarna


Hej! Dagen innan midsommar. Mys Blommor har levererat kransar på löpande band. Helt sjukt hur tomt det blivit här uppe i Sthlm få i princip alla åker iväg till sina lantställen☺️ Ingen trafik. Gott om parkeringsplatser. Ganska tyst och lite öde.

Vi har säsongsskifte i butiken. Så nu har vi en ”fynd hörna” där man kan fynda perenner och kryddor! Extremt underhållande att se hur alla ”slåss” om plantorna 😅 Ett tips från mig till dig är att det alltid är rea och utförsäljningar på växter just på midsommarveckan….

Idag hade vi lunchbesök 😊 Jag älskar att man får ha hundarna med sig på resturangen. Det gjorde även Selma & Svea vill jag lova 😂 SÅ kul att se hur dom nyfiket ser sig omkring på var alla andra gör. Ser hur serveringspersonalen går förbi med mat som dom endast får titta på. Detta är grymt bra social träning för tjejerna! Lillan ( Selma) är ju en riktig liten bus-Fia!

När jag skulle bada med tjejerna och vi kom upp igen på bryggan så gick Selma till ”attack” 😅 Hon skulle ta Sveas koppel och busa med henne! Ibland ser jag hur trött Svea kan bli på lillan. Men Sveas tålamod är stort och hon låter henne hållas…. Till en viss gräns. Till alla er som ska ut på vägarna, eller redan är påväg. Kör FÖRSIKTIGT! Det är så galet mycket trafik. Ingen idé att stressa och riskera att hamna i olycka….. ☺️ Nu ska jag ignorerar röran hemma. All flyttkartonger och den extremt lååååånga listan med saker som jag borde göra. Istället ska jag krypa ner i soffan och titta på just like that 😎

Vi hörs imorgon!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..