Det ruvas ägg på Mys Blommor i Täby


Hej! Njuter du av en långhelg tillsammans med dina nära och kära? Är du ledig eller jobbar du? 😊 Jag gör lite både och! Men L är på Öland och Jonas på gig. Så tjejerna myser med mig här hemma’

Butiken är välfylld med underbara utomhusväxter! Allt för din balkong, trädgård eller uteplats!

Älskar denna årstiden! Men jäkla vad snabbt det gick från frost till försommar 😅 ☀️ Bildbomb. Från vänster. Luktärt. Blodlönn. Sommar plantor lobelia, surfingbräda, millionbells och penningblad. Fuchsia. Nejlikor och italienska kryddor!

Detta är min ank kompis. Jag kallar henne Elsa! Ankan Elsa. Hon har synts på min Instagram till och från. Hon har en tendens till att dyka upp tidigt på morgonen när jag har 05:00 klient. En gång gick hon in till gymmet 🤣 En annan gång i blomsterbutiken. Hon har suttit på biltaket. Samt blomstervagnar. Nästan som om hon vore tam 🦆 hon är social med mig innan ”alla andra” vaknar. Just de dagar jag är på plats tidigt. Dagtid när torget lever upp, och det blir full fart. Då smyger hon undan… Jag tror att hon går ner till vattnet.

Nu vet vi varför hon håller sig nära. Hon har nämligen lagt ägg i krukan utanför butiken….. Nu ligger och och ruvar ( säger man så? 💁🏼‍♀️) Även på dagen när jag är där. idag ställde jag träd och buskar runtomkring för att hon ska få lugn och ro! SÅ spännande! Hela min blomsterkarriär och mitt första cover var med ank-bebisar! Min familj tror att det är ett tecken 😂 Haha!
Men den historian mina vänner …. Det är en separat historia! Jag ska försöka leta fram gamla bilder ifrån det! Annars blir det inte alls lika roligt!

trevlig helg !

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..