Fotbollscup & Klassresa


Hej på er! Hoppas att dagen varit bra. Det är varma vindar och sol ☀️ Idag har Ludvig spelar cup. Så j*kla roligt!!! Killarna var i Sollentuna och möte deras hemmalag, AIK, Hammarby och ett lag till ( minne som en guldfisk 😅) . Det är röd dag idag och butiken har varit stängd. Någon sovmorgon blev det dock inte eftersom att cup stod på schemat !

Hejarklacken var med och det blev 2 vint och 2 förlust! Roligt med tufft motstånd! Glada miner efter sista matchen när vi van över Bajen 😎 Det är nog en av de få gångerna som Ludvig & Fam B säger det då dom är riktiga Bajen fans 😂

Gemenskap och utveckling är bara två av alla föredrar med sport…… Mina nästa barndomsminnen kommer ifrån när jag själv spelade handboll som ungdom! Vi är taggade inför nästa cup och ser fram emot en resa om ungefär en månad! ⚽️💪🏻 Ludvig har precis börjat träna med mig i gymmet! Ska bli superkul att följa utvecklingen! Han är i den där åldern när han växer så det knakar. Då är det svårt med kroppskontroll. Därför ligger fokus på just det. Kroppskontroll, styrka och uthållighet ( dvs kondition 😉) Men mamma jag har ingen kondition säger Ludvig….
Spring säger mamma 😂 han står på bandet och jag kör styrka bredvid. Sen kommer han ner och kör lite övningar med mig. Allt är på hans villkor och jag tvingar honom inte!

Sneakpeak ifrån ett av rummen ifrån renoveringen. Leker lite med färger … Buketten ni ser på bilden är två veckor gamla rosor 🤣 Som florist och butiksägare får jag nöja mig med gamla blommor😆Men satan så fina dom är ändå!

Denna bukett står hemma hos mig. Den är också vad jag kallar för ”slatt blommor” . Dvs blommor som blivit över som vi inte säljer. Men dom står minst lika fint ändå! Älskar Pioner!!!

s

förra helgen var vi på klassresa på Ängsholmen. Ett gammalt regementet som inte används. Där man idag har olika typer av läger och sommar-camp! SVIN kul!!! Bilder på barnen lägger jag inte upp! Men npgra bilder ifrån när jag och fru Backteman klättrade upp i höghöjdsbanan kan jag bjuda på 😝 När barnen som helst klättra tagit sig igenom så frågade dom om några föräldrar ville klättra. Jag hoppade upp på en sekund. Krånglade lite för att få på mig en sko. Gjorde skon större, tog bort snöret osv.
Jag har ju brutit tån och går i tofflor… Så denna idé visste jag att jag skulle få emot mig ganska så snart! Men barnen inom mig tänkte ”äsch! Hur farligt kan det va” 💁🏼‍♀️

sagt och gjort! Upp i banan. Mycket mer rädd än vad man kan tro. Men fast besluten att köra ändå 😂 På bilden ovan så ser ni Hanna. Hanna är höjdrädd och har lätt för att svimma. Detta kom hon på när hon klättrar en bit 😂 Jag måste ändå vidhålla att vi är två ganska coola mammor ändå! 😎 Allt gick bra och vi kom ner. När vi kom ner så tittar ena ledaren på mig och säger att ”du blöder” . Shiiit! Hela skon var nerblodad! Mitt adrenalin påslag var högt så jag känner ärligt talat ingenting! Men efter rengöring, omplåstring, tejpning osv så kändes det MYCKET bättre! För allt blod/var osv försvann och då släppte det där värsta trycket som pulserade som smärta! Så, höghöjdsbanan gjorde nytta trots allt 🤣 Jag har fortfarande ont och haltar lite grann. Men bättre blev det!

bara några dagar tidigare så var det frost, och ca 7-8 grader på dagen.🥶 Mem det slog om och var 22-24 grader när vi var där. Strålande sol. Vi badade, körde fotboll, volleyboll, lekte lekar. Paddlade kanot Bästa klassresan ever! Detta borde ALLA barnen få vara med om!
Med kisande ögon så säger vi …. Gonatt ❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..