Klassresa på Ängsholmen


Hej! Vi har så galet tur med vädret. Ludvigs klass har sparat ihop pengar till en klassresa. Dom har varit SÅ grymma och nu äntligen är det dags! Vi lämnade Vaxholm med båt och befinner oss nu ute på en ö. Här väntar teambuilding , kanoter, höghöjdsbanor, lek och bus!🌳


Otroligt roligt koncept här ute!!! Halva klassen jag redan badat 🥶

Fru Backteman vid min sida. Hon hämtade upp oss hemma. Hade med sig kaffe i termos och fika på det 🥰Ett gäng pappor och ledare finns också på plats såklart.Det kunde inte varit bättre väder tack och lov ☀️ Helt underbart!!! Nu är det sommarkänslor!

1 Kommentar

  1. Blev lite chockad och sen full i skratt när jag läste överskriften.
    – Nu har hon börjat plugga med! Hur hinner hon 🤣
    Sen insåg jag att det var Ludvigs klassresa 😅

    Så mysigt ni verkar ha haft det och vädret var helt på er sida med ❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..