Planteringsuppdrag och trädgårds konsultationer


Hej! Planteringssäsongen är i full gång. Trots att mys blommor är nyöppnat så har vi fått en en massa olika uppdrag. Alltifrån mindre uppdrag till större uppdrag. Konsultationer, planering, inköp, plantering, hemleveranser och allt som kan tänkas höra uppdraget till! Jonas träffade mig efter Mys Blommor tiden. Nu börjar han första att man inte jobbar som blomsterhandlare. Utan att det blir en livsstil. Så även Jonas får rycka ut då och då med styrka och leveranser 😎 Jag älskar att få vara kreativ person cg leka med designen utifrån kundens önskemål.

Vår & planterings säsongen är så härlig!

Just nu snurrar livet på i 180. Men på ett bra sätt, visningarna på lägenheten är lite jobbiga dock 😅 Ni vet. Plocka bort, ta ut och ta fram igen😂

Uteservering på Pont börjar också blir grön & fin🪴

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..