När klockan ringer strax efter 05:00

Godmorgon mina bloggvänner ☀️Solen skiner och jag vill kika in och önska er en bra start på dagen.

Klockan är när jag börjar skriva 08:17 . 05:15 ringde klockan. Det tar emot att kliva ur sängen så tidigt. Men när jag väl kommit upp och möter solen så känns det bra igen. Lite Nescafé on the go. Ner för att ta emot min första PT klient. Att börja så tidigt denna årstid ögonsten. Men hon och jag har krigat oss igenom mörka, kalla och tuffa vinterperioden också 😂 Det ska framförallt hon ha en eloge för!!

Ludvig har precis cyklat till skolan. Vi har repeterat engelska glosor. Mysfrukosten serverad. Inga ägg hemma. Vilket gör mig sur😂 Dagens smoothie bestod av Vaniljkvarg, blåbär, banan och sista 4 jordgubbarna. Vi ligger efter med handlingen. Vi har som ni kanske vet sedan tidigare inlägg mindre än en ”halvfrys” . Vilket gör det mer än svårt att storhandla som vi egentligen vill. Kunna köpa billigare storpack och frysa in hemmagjorda matlådor och ha lite volym på grejerna hemma. Men i det stora hela så är det såklart inget världsproblem😂 Jonas och jag slåss om vad som ska prioriteras i frysen. Jag hittade SEX frp bacon! Jag HATAR bacon 😝 Men killarna älskar det…. Så vi är kvitt då hade fem paket frysta avokado 🥑😎

idag får vi en härlig leverans till butiken med sommarplantor och perenner…. SÅ kul!!! vi hörs senare! Kram kram 🥰

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..