Lägenheten såld! Morsdag på Mys BlommorÄntligen är det helg 🥂

För mig innebär det ännu mera jobb 😂 Fotbollsmatcher och lite för lite sömn! MEN så härligt!!!🥰

Wow vilken vecka!
Lägenheten såld 🏡 🔑
Dubbla känslor såklart! Jag älskar den!!!!! Men då vi redan påbörjat flytt så var det helt enkelt dags nu!

TACK till världens bästa Ullis från Magnussons Mäkleri 🌟

Denna veckan har vädret varit på topp! Strålande sol och varma vindar ☀️💪🏻 Därför har majoriteten av mina PT klienter kört sin pass utomhus nere på bryggan 🏋️‍♀️ utanför både butik och gym @strongmamas_ptstudio 🙌🏻

Butiken Mys Blommor är full med skäm-bort-din-mamma presenter!

För det vet vi ju alla….. På söndag är det morsdag 💞

Precis som vilken annan dag som helst 😂 Men ett ypperligt tillfälle att skämma bort eller bli bortskämd med extra kärlek och en blomma eller två 🌺

I butiken hittar du buketter, vaser, ljuslyktor, blommor och choklad! Vi hat våra favoriter ifrån Ölandschoklad!En liten uppdatering kring våran and- mamman 🦆 Hon har dessvärre övergett sina ägg i våran kruka….
SÅ tråkigt!

Nu är det mys med hundarna och tidig kväll som gäller! Jag Kommer strax att somna framför Netflix där jag för tillfället fastnar för Manisfest ✈️ Imorogm är en tidig morgon då vi har fotbollsmatch på bortaplan ☺️ Vill passa på att Önskar dig en skön helg !Mig hittar ni i butiken från det att fotbllsmatchen är slut 🥰👋🏻 ~ Välkommen!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..