Alkoholfria drinkar shopping och Noos beachclub


Hej på er! Dags för lite reflektion. Vad händer!? Han tar mina skor…. Han tar mina träningsjackor och hoodies 🤣 Som om det inte räcker med det så växer han snart om mig !? 💁🏼‍♀️ Jag vill se honom växa om mig, växa upp och fluga iväg . Men inte så fort😂 Herregud! Jag har varit bonusmamma sedan jag var 18 år. Ludvigs storebröder är stora idag. Kontakten emellan oss minskade såklart efter separationen. Dom var i Ludvigs ålder ungefär när vi delade på oss. därför har jag följt deras uppväxt vid sidan av. Distanserat mig till hela ”den” grejen. Blivit uppdaterad via Ludvigs pappa och det jag från avstånd tagit del av själv. Det blev två riktigt bra killar som Ludvig det upp till och som idag är vuxna. Men när tanken slog mig att det går väldigt fort för Ludvig just nu så satte jag nästan kaffet i halsen . Dubbla känslor vill jag lova. Jag vill pausa tiden. Njuta av den här perioden lite till där han år både stor och liten på samma gång. Ta vara på de tillfällena. Samtidigt som det blir ännu viktigare att vara HÄR & NU.

Just nu sitter jag uppkrupen i en skön fåtölj. Ludvig och Jonas ligger och drar sig i sångarna. Alban kommer snart ner för att ta en morgon PW. Tjejerna sover där upp. Jag passar på att skriva till dig. Jag dricker mitt svenska kaffe. ( japp, föredrar det om jag kan välja 😂) Mycket älskar jag med Spanien! Men inte deras kaffe!

Vi stannade till på Nosso beachclub igår. Ett charmigt litet ställe precis intill vattnet. Lagom stort, vilket innebär inte för mycket folk! Me like!

Alkoholfri drinkar. Ludvig tycker att det är SÅ kul att testa lite olika. Varken jag, jonas eller Alban Dricker heller. Så vi är ett ”torrt” gång om man jämför med den stora massan av semesterfirande 🥂 Men lika kul har vi ändå… och var och en gör som man själv vill.

.

Vi har plockar stora snäckor som vi rengjort och kokat Min idé då jag vill veta att dom är 100% rena innan dom ska få följa med hem och bo i ett ljusarrangemang . Ludvig dyker efter dessa, och dom får agera tyngder i poolen Sålänge. Vi var även i ett shoppingcenter. Det slog om och blev lite svalare så vi passade på. Ludvig fick den nya champions league fotbollen. Ett uppsättning Nike kläder och nya badshorts. Jag och Jonas gick in på Zara Home. Utbudet är mycket bättre i Spanien än hemma! Plus att vissa delar av sortiment inte finns online. Ganska mycket faktiskt. Jag ville köpa allt! En säng till Selma & Svea. Nya kuddar, handdukar och badrumsgrejjer. Men insåg snabbt att vi åker med handbagage och det skulle aldrig gå att få med hem på ett smidigt sätt 😂 Så, jag köpte ett par beiga tofflor. ( birkenastock inspirerade) så nu hoppas jag dom håller måttet även om jag är tveksam till det. Sen köpa vi en olivolja flaska i glas. Vi båda tjatar om att vi borde köpa en sådan då det ALLTID blir för mycket olivolja när man lagar mat. Sagt och gjort!

Återkommer gällande kvaliteten på tofflorna. Halv priser mot Birkenstock så som jag skrev tidigare. Jag ÄR skeptisk! Men håller tummarna för att jag har fel.

Ludvig förknippad semester med hotellfrukost. Därför skapar jag en egen ”hotell frukost” här hemma😄 Extra allt. Croissanter med choklad!? På tok för mycket sött! Till mig själv, äggröra, kaffe, äppelbåtar och nån jordgubbe 🍓

Nu ska vi ut på en PW innan resten av gänget vaknar. Vi hörs senare!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..