Spanska promenader och specialpelargoner

Godmorgon! Påvägen till middagen så frågade jag Ludvig om vi kunde en bild ihop. Han ställde upp men ändå lite motvilligt kändes det som. En Men med Jonas var det roligare tyckte han 😂 Kolla skillnaden på minen! Haha! Ja, mycket händer inom min ”lilla” kille just nu. Det blir väldigt påtagligt när man är ensam och inte en massa syskon.

Igår badade vi i havet. Det är liiite kyligt om du frågar mig. Men Ludvig älskar att hoppa i vågorna och kasta sig fram och tillbaka. Jag fattar grejen helt! Han är så lik mig själv att jag blir full i skratt. Framförallt när jag säger till honom eller om vi börjar argumentera. Jag är så glad att vi fått dessa mysiga dagar tillsamman. Ludvig brukar åka på solsemester med sin pappa och vintersemester med oss. Därför är det extra mysigt att vara här tillsammans 🇪🇸😎

Dessa två trivs bäst i skuggan 😎 Dom kryper fram i solen korta stunder. Sen in under parasollen igen…

Morgonpromenaden när den är som allra bäst.
Imorse gick jag till Cabopino Bech. Ensam. Bilden ovanför är påvägen hem från lunchrestaurang. Men det är så fint just där, så den får ligga kvar Marinan är så mysig där! Jag saknar beachträning som Mike håller på stranden på lördagarna. Spanska kompisar där man bygger upp en rigg införvarje pass 💪🏻

Jag Lägger upp lite bilder på det senare här inne på bloggen 😄 Kul för mina nya följare att se …Men denna resan blir det ingen högintensivträning för mig. Långa promenader, träning med egen kroppsvikt och mycket vila 🙌🏻Det tar emot inombords får jag erkänna, men är precis det min kropp behöver just nu.

Snart är vi tillbaka i vardagen igen.
idag kommer en stor leverans med specialpelargoner ifrån våran lokalodlare till butiken 🙌🏻 Det är x-antal lådor av varje sort. Så det är först till kvarn som gäller 😉 Caroline tar hand om er när ni kommer dit 😊

Nu ska jag fixa frukost❤️ Vi hörs senare.Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..