Tack för att du är du och att vi blev vi

Mina två ❤️❤️Tänk att han och Lilleman funnit varandra på det sätt som dom har gjort.
Hand i hand. Gnabb och tjafs som mellan vilken föräldrar som helst 😂Det tog mig många år att ens tänka tanken på att släppa in någon i Ludvigs ( och mitt liv )Jag blev ensam med Ludvig när hon var fyra månader.Efter det tog det lång tid innan jag vågade och tillät mig själv att släppa in en man i vårat liv.2017 dök han upp våran indian🖤Ludvig var 6år. Nu är Ludvig 12. Tack Jonas för att du är du och för att vi blev vi ❤️underbara ögonblick som vi aldrig kommer att glömma….


Så lite, men så underbart! En annan sak jag reflekterar över bara sista dygnet. I januari nästa år fyller Ludvig 13 år ( !?) . Han är född 2011 så han år 12 år hela året…. Men galet vad fort det går! Vi har samma skostorlek. Han tog min ICIW jacka och lämnade aldrig tillbaka den 😅 Förutom det så har han snart vuxit om mig! Jösses vad dubbla känslor jag har kring detta…

Önskar dig en fin kväll 🥰

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..