Några dagars semester i Spanien


Några dagar i lugn och ro i Mijas Spanien

Hej! Hoppas att allt är bra med dig. Med oss är det toppen! Vädret är toppen i Spanien. Nu 22-23 grader sol och vindstilla ☀️ Det ska bli 28-29 grader idag. Jag och Alban tog en promenad innan alla andra vaknade… Min favoritsträcka att promenera på. Jag hittade detta ställa runt 2018 när jag var på Mike’s gym första gången. Några år efter köpte A lägenheter här nere så nu är det många vänner och bekanta som brukar hänga här. Jag jag ju många vänner via Mike’s men just denna gången bor jag inte där. Jag ska åka upp och hälsa på och hänga med på ett träningspass. Men nu är jag här med familjen och känner mig helt slut i både kropp och själ☺️

Jag behöver detta SÅ mycket!!! Helt slut som sagt 🙈 Försöker att inte tänka så mycket på butiken och jobb. Men jag ser verkligen fram emot våren och allt som det innebär.

Jag skämde bort killarna med äggröra, färska jordgubbar med mjölk, färskpressad apelsinjuice , croissanter och kaffe ☕️🍊🥐🍓

Lilleman fick leta påskägg här nere istället för hemma. Jag tyckte att mitt gömställe var kreativt men han hittade det jätte snabbt 😂

Lite badminton på det … Men med andra racket . Vi försöker slå så många som möjligt. I skrivande stund 11 stycken. Men vi skyller på vinden hahaha! Ambitionen var hög. Först sa vi 100, några minuter senare sa vi 50 men nu siktar vi på 20 😂

Sen har vi humle och dumle. Ja, av döma av bådas mörka fina hudfärg så skulle man ju kunna tänka att dom trivs bra i solen. Men icke, helt tvärt om faktiskt 😂 Vilket såklart inte har med hudfärgen att göra… men lite kul ändå!

Vi hörs senare! Soliga kramar ☀️🥰

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..