Mot Spanien

Hej på er! Hoppas att påskhelgen har varit bra 😊 Strålande sol över stockholm / Täby. Jag har jobbat lite i butiken. Jonas har varit på trippla gig. Han kom hem inatt… Nu sitter vi i bilen påvägen till Arlanda. Vid flyger om några timmar 🌴 Vi ska åka ner till Alban & tjejerna. Ludvig sitter i baksätet och är taggad på att leta påskägg haha! Älskar att han fortfarande tycker att det är roligt! 😂 Sista året tror jag dock. Det kändes dock inte som en ”riktig” påskafton. Så det ska vi fira nu 💛

Imorse var jag och lämnade Svea & Selma hos uppfödaren. Jösses vad nervös jag är! Inte pga av Linn. Utan för att Selma är en liten huligan 😂 Svea är en surtant som behöver en stund på sig att acklimatisera sig och slappna av med dom andra vovvarna…

Från vänster. Selma, Svea, Jolly (Svea syster ifrån samma kull 🐾) , selmas farmor Siv❤️

Selmas farmor Siv är världens finaste Boston tjej!!! Ibland säger vi att en bild säger mer än tusen ord…. Precis så är det på denna bilden 😂 Stackars Siv tittar med frustration på mig. Då Selma och även Svea varit jätte jobbiga en stund 🙈 Vilket äventyr för dom dessa dagar!!! Tack världens bästa Linn❤️

Från det ena till det andra… ville bara visa en av buketterna jag gjorde igår. Sommarängs dröm kallar jag den! Vildvuxen och ljuvlig☺️

idag skippar vi att checka in bagage 🧳 ch kör endast handbagage! SÅ skönt att slippa vänta på bagage 😂

Dagens outfit 50 nyanser av beigt. Jag vad Ludvig ta en bild på mig. Plus mina skor som är 8 år gamla ( 8 år!? Shit vad tiden går !)

Varpå han säger….. ” Mamma du har helt tappat det” Frågan är vad han menar med det 😂 Nu en kaffe på RC innan ☕️ Ni som vet… ni vet. Vi bodde granne med RCs första café som låg i sigtuna☺️ Nu blir dom fler och fler vilket tyvärr har lett till att dom lagt ner Sigtunas café och huset ligger ute till salu … Vi hörs sen! Kram kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..