INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Mot Spanien

Hej på er! Hoppas att påskhelgen har varit bra 😊 Strålande sol över stockholm / Täby. Jag har jobbat lite i butiken. Jonas har varit på trippla gig. Han kom hem inatt… Nu sitter vi i bilen påvägen till Arlanda. Vid flyger om några timmar 🌴 Vi ska åka ner till Alban & tjejerna. Ludvig sitter i baksätet och är taggad på att leta påskägg haha! Älskar att han fortfarande tycker att det är roligt! 😂 Sista året tror jag dock. Det kändes dock inte som en ”riktig” påskafton. Så det ska vi fira nu 💛

Imorse var jag och lämnade Svea & Selma hos uppfödaren. Jösses vad nervös jag är! Inte pga av Linn. Utan för att Selma är en liten huligan 😂 Svea är en surtant som behöver en stund på sig att acklimatisera sig och slappna av med dom andra vovvarna…

Från vänster. Selma, Svea, Jolly (Svea syster ifrån samma kull 🐾) , selmas farmor Siv❤️

Selmas farmor Siv är världens finaste Boston tjej!!! Ibland säger vi att en bild säger mer än tusen ord…. Precis så är det på denna bilden 😂 Stackars Siv tittar med frustration på mig. Då Selma och även Svea varit jätte jobbiga en stund 🙈 Vilket äventyr för dom dessa dagar!!! Tack världens bästa Linn❤️

Från det ena till det andra… ville bara visa en av buketterna jag gjorde igår. Sommarängs dröm kallar jag den! Vildvuxen och ljuvlig☺️

idag skippar vi att checka in bagage 🧳 ch kör endast handbagage! SÅ skönt att slippa vänta på bagage 😂

Dagens outfit 50 nyanser av beigt. Jag vad Ludvig ta en bild på mig. Plus mina skor som är 8 år gamla ( 8 år!? Shit vad tiden går !)

Varpå han säger….. ” Mamma du har helt tappat det” Frågan är vad han menar med det 😂 Nu en kaffe på RC innan ☕️ Ni som vet… ni vet. Vi bodde granne med RCs första café som låg i sigtuna☺️ Nu blir dom fler och fler vilket tyvärr har lett till att dom lagt ner Sigtunas café och huset ligger ute till salu … Vi hörs sen! Kram kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Smyg flytt och Marathon kransar

Hej! flytten har smygstartat. För längesen egentligen. Renoveringen påbörjades och nu flyttar vi in...

Mys Blommor & Resturang Pont

Hej! Fy fan vad jag är bra! Du anar inte hur många år det...

Nagel och hudvård. Rosenserien

i samarbete med Rosenserienhttps://webshop.rosenserien.se/ Hej! Nu är det dags att fylla på med hudvårdsprodukter!...