Bonzaiträd , ishotell och blommor


Min man han kan 😂 Jonas är bra på mycket. Men det skall mycket till innan jag skulle låta honom ta ansvar för butiken….
Idag blev det väderomslag igen. Från riktig vår till snö och vinter ❄️🥶 Jag älskar alla årstider och jag vet om att bakslagen kommer, trots det så blir jag lite småsur varje gång! 😅 Men framförallt så känns det ju extra trist när jag precis började skapa vårkänslor utanför butiken!

Imorgon har jag en flight som avgår tidigt. Det står i mobilen att det är dags att checka in. Jag skulle nämligen flugit till Kiruna & checkat in på Ishotellet i några dagar. Jag fick i present att vara med på Per Benjamins workshop! Jag ÄLSKAR kombinationen av äventyr ihop med blomster skapande! Det är ju så jag även gör med mina träningsresor. Hittar dom där udda och lite annorlunda platserna för att skapa en äventyrligare och annorlunda känsla.

Men ibland blir det inte som man har tänkt sig. Jag får avstå denna gången och hoppas att det blir en ny nästa år!

Här hemma hos oss så är vi lite rastlösa. Lägenheten är inte såld ännu. Svåra tider. Olika anledningar och precis som förutspått så blir det en lång process. Jag sitter inte i sjön. Flera månader kvar tills tillträde. Men man vill ju helst inte ha dubbla utgifter om det blir helt tokigt med tillträde / utträde vid min försäljning😝 Men men…. Det är ingen idé att spekulera innan vi är där.

Ludvig, precis så som många andra barn har tittat på Karate kid & Cobra Cai. Så han ville precis som Mr Miyagi ( tror att det stavas så) ha en egen Bonzai. Nu har han två. En ”äkta” och en microkarpa ginseng. Bästa intresset för båra kids! Att ta hand om sitt egna lilla träd. Vattna, klippa och vårda!

Ludvig har nämligen varit med mig i hallarna i Årstad några gånger. En av gångerna ringde klockan 05:45 en söndag. Förstår nu HUR tidigt det är?! Men Ludvig ville följa med ändå. Han bad mig kvällen innanmätet förbereda med äggmackor. Så jag gjorde smoothie,stekte ägg och gjorde matsäck. När vi handlat lite så har vi frukostpaus. Kaffe till mig och varm choklad till honom.

Grossisterna tar väl hand om honom och skämmer bort honom med bonzaiträd och fotbollssnack 🥰 Det gör gott i mamma-hjärtat!

Imorse levererade jag 80st röda rosor till en lycklig tjej som fyllde just 80år 🌹 Vilken man hon har som planerat detta i hennes ovetskap för att överraska🙏🏻

Selma som senaste veckorna även börjat kallas för ”semlan” 😂 Övar på att vara gym och butiks- hund. Det går sakta men säkert framåt! Svea är världens finaste storasyster och framstår som lugn som en filbunke i jämförelse 😂

Denna helgen blir lugn för min del. Blommor. Fotboll. Tv-mys. Promenader och träning. Imorgon är det fotbollsmatch !

~Vad ska du hitta på?


4 Komentarer

  1. Det var ju trist att inte komma iväg till ishotellet.
    Jag har varit där många gånger dock inte i samband med blomevent.
    Betalar man flygbiljett separat och får man tillbaka pengar efter avbokning?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..