Mys Blommor Bloggen är igång igen


Mys Blommor – Catalinatorget 15 18368 Täby

Hej mina vänner!
En lång paus ifrån bloggen. Veckorna bara rusar förbi. Ett nödvändigt ont ifrån min sida att logga ut. Jag är så trött på att bloggen inte funkar som den ska vilket i sin tur gjorde att det blev för omständigt. Jag / vi hinner inte ta hand om den. Så även om min grundidé var att inte ligga på en portal så får jag nog acceptera det faktumet och tänka om igen 😅

Mys Blommor har öppnat! På något konstigt sätt så känns det som om butiken alltid har funnits. Samtidigt som det känns som om den öppnades igår . Det känns som att komma ”hem” . Att vara tillbaka i min ursprungs bransch känns SÅ bra i hjärtat ❤️ Kreativiteten, att ständigt stå på tå och vara redo för inköp och hantering av färskvaror. Möta kunder och alltid ha saker att göra 🙌🏻

vi har fått en riktig kanonstart! Bättre mottagande kunde vi inte ha fått 🙏🏻 Jag är så genuint glad över hur välkomna vi känner oss av både kunder, grannar och samarbetes partner .

Dessa två bilder fick jag på sms av en kund som handlade av mig. Hon stor shoppade och köpte både vaser och de buketter som du ser på bilderna …

Hon gjorde hela min dag när hon hörde av sig med bilderna och tackade🙏🏻 Jag fria händer vad det gäller buketterna och det är ju alltid lite extra roligt😉 Jag ÄLSKAR franska tulpaner 👌🏻

Våren börjar krypa fram utanför butiken. Jag vill skapa en torgkänsla på Catalinatorget ~ Hägernässtrand 🌷

Jag ville egentligen bara kika in och säga hej, nu är jag tillbaka igen 🥹 Gymmer först, butiken sen 💪🏻 Vägg i vägg. SÅ smidigt! ☺️

Vi hörs imorgon igen! Nu sova…. Kram och gonatt🥰

4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..