Min helg i bilder


Min helg i bilder …

En lugn och skön helg. Trots att vi hunnit med en massa saker. Träning. Vila. Återhämtning. Uppbyggnad av Mys Blommor. Lunchdejt med min son. Fotbollsmatch där Ludvig gjorde 1 mål 🌹 Jag tillsamman med några andra Fotbollsmammor stod och frös då det var en minusgrad ❄️

Vi åt lunch på Pont. Vi är där alldeles för ofta 😂 Men just nu så jag vi inte riktigt haft samma rutiner som vi brukar. Idag var det visning så då var vi tvungna att hålla oss hemifrån ett tag 😅 Så hungrig efter match så satte vi oss alltså på Resturang Pont . Min lilla finsmakare valde oxfilépasta !

Butiken växer sakta men säkert fram…. Målning, golv, montering av inredning och en massa annat små-fix har hunnit göras. Min granne och hans kompisar hjälpte mig att skriva ihop ihop inredningen från boa IKEA som jag beställt hem…

Jag beställde för en stund sedan en upphämtning av Tip-Tap som på mindre än en timme hämtade upp allt skräp🙈

Första dekalerna på plats…. 😎

Jonas var i Finland 🇫🇮 hela helgen. Basic Element spelade båda dagarna! Kul att spelningarna drar igång igen. Men SÅ typiskt en helg som denna😂

Naturen just nu…. Magisk 💫 Ikväll blir det tidigt i sånt. Jonas har precis kommit hem. Jag vill vakna upp pigg och utvilad ☺️ Hörs imorgon… Nu är bloggen vaken igen😉

6 Komentarer

  1. Jag fattar inte.. När man läser din blogg så ser man bara ett jäkla energiknippe🤣 Snacka om driv du har (även fast det inte alltid är så )

    Blir så glad när jag ser att du förverkligar dina drömmar ❤️

    Lycka till med Mys blommor

  2. ”nu är bloggen vaken igen”, skrev du. Vet inte det, jag. Är typ tre veckor sedan du skrev nåt. Är nyfiken på blomsterbutiken, boendet mm

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..