INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Testinlägg från helgen


Hej på er! Hoppas att allt är bra! Nu gör jag ett test inlägg. Ni ser bilder på ett inlägg som jag publicerade i måndags. Vi har otroligt mycket störningar på bloggen och har även insett att jag blivit utsatt för sabotage. Jag har inte kunnat publicera. Vissa inlägg som jag trott varit publicerade har försvunnit helt. MEN, nu hoppas vi att jag under morgonen är igång igen…. Så nu får ni måndagens inlägg med bilder och skärmdumpar ifrån inlägget som fastnade på vägen….
Tack för erat tack Tålamod❤️
d

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Smyg flytt och Marathon kransar

Hej! flytten har smygstartat. För längesen egentligen. Renoveringen påbörjades och nu flyttar vi in...

Mys Blommor & Resturang Pont

Hej! Fy fan vad jag är bra! Du anar inte hur många år det...

Nagel och hudvård. Rosenserien

i samarbete med Rosenserienhttps://webshop.rosenserien.se/ Hej! Nu är det dags att fylla på med hudvårdsprodukter!...