Investera i din kropp och hälsa

I samarbete med StrongMamas.se – Din onlinecoach

Här kommer utklipp ifrån min Instagram story. Jag förlänger erbjudandet och delar kortfattat med mig av min resa och filosofi. Med personliga erfarenheter har jag mer förståelse och kunskap utöver min utbildning som en coach utan personlig erfarenhet aldrig kan få… Jag jobbar för långsiktiga resultat. Där du bibehåller den kunskap som du får av mig. Samt det resultat som jag hjälper dig att skapa.

Jag har fortfarande en operation kvar. Jag kommer även att få gå på kontroller närmaste året. Vilket känns tryggt 🙏🏻

Det låter klyschigt … Men det är precis så det är.

Trött på att vara trött? Känns dig nedstämd och inte trivas i din kropp? Allting hänger ihop.

Man behöver inte köra stenhårt och gå på strikt diet. Tvärt om. Hitta ett hälsosamt sätt där du fortfarande kan fika ibland. Ta ett glas vin då och då. Eller vad du nu föredrar. Men hålla det på en nivå och en balans som håller i längden

Är du redo att investera i dig själv? Då är jag redo att ge dig verktygen och stödet för att du ska nå ditt mål.

Min egen resa under och innan sjukperioden. Den har inte varit spikrak utan gått upp och ner som en bergochdalbana 🎢

Blod svett och tårar. Framförallt svett och tårar 😂

Nyttja pågående kampanj

Såhär går det till:

Allting skräddarsys utifrån dig, ditt utgångsläge och din målsättning

Skicka in din ansökan —- > Strong Mamas

Så hörs vi snart! Kram på er🌹

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..