Nu ligger min lägenhet på Hemnet

Hej! Efter en ganska påfrestande bilresa hem ifrån Åre är vi äntligen hemma igen. Det tog nästan nio timmar pga av dåligt väglag och mycket trafik.

Snart är jag tillbaka i jobb igen… Då kommer de där efterlängtade blogginläggen på löpande band 🥰 Vi har haft ett fanatiskt jullov. Spenderar jul med familjen i Skärplinge. Firat bröllopet i efterhand hos Jonas stora familj. Varit i Dubai. Firat Ludvig som alltså fyllt år. Skidsemester i Åre med en massa äventyr jag ska skriva om senare. Alltså familjen tajkon ( stavas det så? Är det ens ett ord?😅)

Nu ska jag berätta en av mina många hemligheter. På HEMNET hittar du just nu min lägenhet som är till salu. Den ligger i Viggbyholm på gränsen till Hägernäs som är ett mysigt med område i Täby.

✨KÖP MIN LÄGENHET ✨

Nu har du eller någon du känner möjlighet att köpa min fantastiska etagelägenhet.
Den är helt fantastik…. ☺️ Den ligger alltså i Viggbyholm på på gränsen till Hägernäs.

Dubbla känslor kring att sälja min alldeles egna pärla då den är unik och det finns totalt fyra lägenheter som dessa. De kommer sällan ut på marknaden, Den har både balkong och egen uteplats.
En trädgård som ligger privat mot ett villaområde. Grilla, plantera och odla om du känner för det🍓 Sol från morgon till kväll ☀️

5 min till skola. 5 – 6 min till vattnet och strandpromenad💦 Tryggt område att växa upp i. Goda kommunikationer utanför dörren för att enkelt kunna ta sig in till stan.

En påfart till motorvägen som tar dig in till city på 18-20 minuter när det inte är rusningstrafik 😅

Högt i tak med dubbla takfönster som ger lägenheten ett fantastiks ljusinsläpp 👌🏻

Var sak har sin tid…. Snart börjar nästa kapitel i vårat liv. Så nu är det dags att låta någon annan ta över denna.

Länk till hemnet 👈🏻 🏡

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..