Framme på Buustamon i Åre

Herre jösses!!! Dagen som aldrig tog slut…. Jag är så trött att jag ser dubbelt! Men nu är vi äntligen här. Denna resan bokades för ett år sedan. Dubai resan blev spontanare för inte alltför längesen. Vi har bokat tre år framåt då det alltid blir fullbelagt under denna period. Vi brukar alltså fira Ludvigs födelsedag här uppe. Men i år hade en annan familj bokar huset så vi fick tillgång några dagar senare än vi brukar. Vilket såhär i efterhand verkade vara en mening med då Dubai flighten landade igår … F

Men det tråkiga är att amiljen Schnell. ( sigtuna grannarna) som brukar åka med fick inte plats denna gången. Vi bor i en mindre stugan den hat två sovrum och ett allrum. Jätte mysig! I denna får man också ha hundar. Det finns bara två boenden som man får ha hund i. Tror jag 😄

Nu ska vi sova. Klockan är 23:30 här. Men 02:30 i Dubai. Så jag är helt snurrig i huvudet. Alban mellanlandade hemma och packade om han också. Men han åkte vidare till Tel Aviv – Israel 🇮🇱. Han spelar verkligen över hela världen! Så kul att musiken fungerar minst lika bra nu som förr. Många frågar mig ”Vad gör Alban nuförtiden”. Han spelar nog mer än dom flesta andra svenska artisterna ironiskt nog 😅 Vi får väl se om han drar ner på det nu när han blev pensionär i höstas 😎

Jag lät jonas och Ludvig sova ut imorse. Jag åkte iväg och köpte tårta och färska blommor på morgonen. Det är nämligen så att jag hade förhandsvisning på min lägenhet idag . Så en födelsedags frukost hemma innan våran långa Roadtrip. Sen tog mäklaren över 🙂 Mer om detta vid senare tillfälle. Ni kan kanske förstå att det varit liiite mycket på sista tiden🤣😅 Även för mig! Bröllop. Resor. Blomsterbutik. Gymmet. Försäljning. Visningaroch mycket mer 🤣 Det slår aldrig fel… allt på samma gång! Idag turades jag och Jonas om att köra. Jag satt nämligen med beställningar till blomsterbutiken. Krukor, vaser och inredning. Bara några veckor kvar nu. Samtalet tog inte mer än en timme och nu har vi ett riktigt bra ”bas lagers inför start. Beställningarna fortsättninger kommande veckor… Nu ska få hänga med ”bakom kulisserna”

Kram och gonatt…. / My

4 Komentarer

  1. Grattis Ludvig 🎉 i går var vi och åt kroppkakor hos din pappa, brukar ta en runda dit när vi blir sugna. My-s blommor har vi besökt många gånger och det ska bli jättekul att få följa nya butiken🌹
    Lycka till!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..