Från Dubai till Åre! Grattis Ludvig 12 år

Vem säger att åldern spelar något roll? Gubbarna kan leka dom med när dom känner för det 😎 ( Alban 65 & Jonas 47 )

Kramkalas 💕

Varje förmiddag serverar dom vitaminshots med olika frukter och bär 🍇 🍋

Dubai igår…. Sitter i bilen påväg till Åre idag 😅 Ni har så många härliga blogginlägg att se fram emot, summering ifrån Dubai. Bröllopsinlägg. Hemliga-projektet-inlägg😎 Bygga-upp-blomsterbutiken inlägg. Kom igång med träning och kost-inlägg. Men först njuta av de dagarna som är kvar av Ludvigs jullov. Dessa spenderad alltså i Åre. Hundarna är med oss …. Så nu är hela familjen samlad!

Hipp hipp HURRA 🥳 Idag är ingen vanlig dag…. För idag är det Ludvigs födelsedag🎈Grattis älskade ”Lilleman” 12 år idag med hela livet framför dig! Ludvigs födelsedag firar vi i Åre. Det är sen gammalt….. Så från Dubai igår till Åre idag 🌴🏔️

Lilleman och jag har ”vandrat” tillsammans genom allt och lite till…. Han & jag mot världen 👊🏼 Jag är så galet stolt och tacksam att jag får vara just din mamma Ludvig ❤️

Hörs senare! Kram kram

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..