INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Från Dubai till Åre! Grattis Ludvig 12 år

Vem säger att åldern spelar något roll? Gubbarna kan leka dom med när dom känner för det 😎 ( Alban 65 & Jonas 47 )

Kramkalas 💕

Varje förmiddag serverar dom vitaminshots med olika frukter och bär 🍇 🍋

Dubai igår…. Sitter i bilen påväg till Åre idag 😅 Ni har så många härliga blogginlägg att se fram emot, summering ifrån Dubai. Bröllopsinlägg. Hemliga-projektet-inlägg😎 Bygga-upp-blomsterbutiken inlägg. Kom igång med träning och kost-inlägg. Men först njuta av de dagarna som är kvar av Ludvigs jullov. Dessa spenderad alltså i Åre. Hundarna är med oss …. Så nu är hela familjen samlad!

Hipp hipp HURRA 🥳 Idag är ingen vanlig dag…. För idag är det Ludvigs födelsedag🎈Grattis älskade ”Lilleman” 12 år idag med hela livet framför dig! Ludvigs födelsedag firar vi i Åre. Det är sen gammalt….. Så från Dubai igår till Åre idag 🌴🏔️

Lilleman och jag har ”vandrat” tillsammans genom allt och lite till…. Han & jag mot världen 👊🏼 Jag är så galet stolt och tacksam att jag får vara just din mamma Ludvig ❤️

Hörs senare! Kram kram

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

6 + tretton =

Om du missat..

Min helg i bilder

Min helg i bilder … En lugn och skön helg. Trots att vi hunnit med...

Stress och återhämtning i vardagen

Godmorgon! Några tanke ifrån min egen reflektion och ur mitt perspektiv som coach! Psykisk...

Testinlägg från helgen

Hej på er! Hoppas att allt är bra! Nu gör jag ett test inlägg....