Första advent 2022

Första advent 2022

Hej! I söndags natt kom vi hem till Täby. Trötta efter en lång bilresa hela vägen från Åre. Men fyllda med energi och värme! Jag kom hem till ett hem med noll adventskänsla. Så det ska vi ta tag i i veckan. Men Ludvigs kalender gjorde jag klar igår. Jag har haft uppehåll några år och kört chokladkalender istället. Så jag känner mig glad och nöjd som ansträngde mig lite extra i år 🙂

Ludvig är förväntansfull och har redan lämnat och klämt på allt 😂 Kalendern köpte jag på rusta. Radas ut för 79:- plus påsarna för en slant till. Perfekt investering!

Svea är glad att vara hemma. Hon föredrar dock snö framför slask.

Jonas och jag åt lunch på Pont igår. Även där hade dom julpyntat. När jag kom ner till PT studion för att ta emot PT kund. Då såg jag hur dom satte upp granen. När jag sedan tittade ut var den helt borta! 😅 En stund senare så satt en ny gran där. Det visade sig att den ni ser på bilden var för klen och därför byttes ut till en finare 😅

Jag ska blogga baklänges om bröllopet när jag landat lite mer i det…. Imorgon ska vi på lägenhetsvisning. Runt hörnet. Men något större. Inget måste utan en möjlighet som dök upp som vi vill kika närmare på. MEN. Vi kommer aldrig att lämna området, vi älskar Viggbyholm men framförallt Hägernäs….

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..