Bloggen fungerar igen!

Bloggtest & go-fika

Testanlägg…. Nu hoppas vi att bloggen är up and running igen 👍🏻 Go-fika med saffransbullar, en kaffe och en nära vän 🤎 Jag äter varierad kost. Större delen av tiden äter jag hälsosamt och gör medvetna val . MEN, det ger mig också utrymmet för annat. IBLAND!

När du coachas av mig så ser jag till dig. Din vardag. Din målsättning. Men framförallt vill jag ge dig verktyg för en hållbar livsstil där du inte behöver leva med strikta förbud. Många gånger leder strikta förbud till en ohållbar balans där man oftast får en osund och destruktiv relation till kosten. Alla dieter fungerar. Sålänge man följer dom 😏 Det vanliga man gått på diet ett tag.ä och sedan släpper efter så går man oftast upp allt man redan gått ner och lite där till…

Därför förespråkar jag att man sätter upp en strategi för att nå ditt mål. Men sedan en strategi för att bibehålla sitt resultat 👍🏻 Ingen mer jojo-bantning!

Läs mer om onlinecoachningen på Strongmamas.se och säg till om du vill ha hjälp !

Nu ska jag försöka sova. Att jag är vaken såhär sent hör inte till vanligheterna. Men det är tack hage att Jonas har suttit och grejat med bloggen och hemsidorna 🙏🏻🤎 Så nu håller vi tummarna för att detta fungerar! Kram och gonatt…

PS:Glöm inte följa mitt Instagram { @mymartens } Där jag är mer aktiv nu bloggen hackar sig fram….

5 Komentarer

  1. Jag ser också. Men det är väldigt stor text och stort radavstånd. Har den åldersanpassat sig? Till mig? Eller kanske för att My fyllde 35? 🤔 ja så måste det vara🤣🤪 aja, det går att läsa i alla fall. 😁

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..