Fru Wesslander Martens 35 år idag!


Hipp hipp hurra 🥂 35 år idag!

Vaknade upp av skönsång i sängen tänd brasa, tända ljus, frukost och tårta 🎂 Solen skiner över Åre och ett magiskt vinterlandskap ❄️

Jag vaknade av tårta på sängen av min mini-me , min make Jonas. ( övar på att ta in detta 😂) och våran vapendragare Tobba ” Sjökexet” 🖤

Denna magiska vecka bara fortsätter och fortsätter ✨ Vi har inte ens hunnit prata med alla i familjen ännu…

Idag ska vi öppna bröllopspresenter och ta FaceTime samtal 📱❤️

Jag är otroligt tacksam över varje år jag får tillsammans med de mina 🤍

Jag kan nog tala för hela familjen när jag säger att vi inte tar något eller framförallt någon för givet 🙏🏻

Att leva ”här och nu” är inte alltid enkelt. Lätt att man svävar iväg ibland…. Men vi påminner oss själva och landar tillbaka i den känslan.

Jag är också stolt över min egen självinsikt och trygghet som växer sig starkare för varje år 🖤

Över den person som jag blivit. Trygg i vem jag är. Trygg i vart jag står. Medveten om vad som faktiskt är viktigt i det stora hela. Jag har slutat bry mig om vad andra tycker och tänker. Hur jag vuxit som person och mognat på ett sätt som jag förstår när jag ser tillbaka på vissa situationer där jag varit godtroget naiv eller för våghalsig.

Jag är så galet lycklig över den plats vi befinner oss på. Hur alla pusselbitar fallit på sin plats för oss alla men framförallt för Ludvig. Vi har hittat HEM i Täby. Ludvig landar i skolan, fotbollen och med sina närmaste vänner
(Busligan. Ludvig och de tre som börjar på A 🖤)

Att numera kunna kalla mig Fru Wesslander Martens 💍 Att se Jonas som min make. Att fortsätta vandra, växa och utvecklas tillsammans som yin & Yang 🤍🖤

Tacksamhet…. Gud vad jag njuter av att få bli ett år äldre och vara omgiven av de människor jag älskar på olika sätt ❤️ Här kommer ett axplock av bilder från bröllopet med några av de fina människor jag har runtomkring mig. Långt ifrån all dock!!! Kommer flera inlägg i efterhand som jag skrev tidigare.. men fick lite feeling att kika in här en stund 🥰

På bilden: Jimi, Ludvig, Älkling, Alban , Tobbe.

Kin….. Systra mi 💖


Jimi blev omskriven som min tärna i Aftonbladet. Fel, fel, fel’ Han är min vän. Stöttepelare och Bestman! ❤️ Den sista som stod gömd med mig och Ludvig när kyrkklockorna ringde. Vi är så otroligt lika och jag ser honom sen en lillebror. Komiskt nog ser han mig som lillasyster 🤣

Min ”Lilleman” är en stor kille nu. Med vinden i håret och någon som säger ”slappna av, det är inte kallt 🤣” – 11 grader 🥶


Titta vilka fina koppar jag fick på morgonen. Älskar dom!!! Handgjorde och lokalproducerade. Tårtan är toppen ifrån bröllopstårtan 😂🎂 Så god!!

Jag är även tacksam och uppskattar alla ni som följer, engagerar er i både med och motgång och skickar hejjarop , styrkekramar, gratulationer och lyckönskningar ❤️ TACK

10 Komentarer

 1. Dubbelt Grattis!

  Jag älskar Åre och har besökt kyrkan flera ggr. Dock aldrig Buustamon. Gillar Copperhill.

  Vinterbröllop är jättefint!

 2. Låter underbart❤️🌟 och
  Stort Grattis på din
  3️⃣5️⃣-årsdag🥳🌸
  Njut och ha det bäst🎇

  … om ca en månad är det min tur att ”femma” men då med en femma framför🙄 så 5️⃣5️⃣🌟
  Kram fr. SkåneMaria🌸

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..