Säg hej till Bettan

Svea ❤️ 🐾 På bilden är Svea lika gammal som Selma är nu. Tiden springer iväg. Igår fyllde Selma 4 månader. Min uppfattning är att vi upplever henne som äldre än vad hon är. Just för att hon lär sig mycket snabbare tack vare att Svea som storasyster visar vägen 😅🐾 Selma är en trygg och kaxig liten tjej! ❤️

Selma är inte rumsren ännu. Men det går bättre och bättre. Just den biten är lite jobbig ska jag erkänna. Hon kan inte komma upp i sängen men kan hoppa ner. Vilket är underhållande då hon hoppar ner men kommer inte upp igen… Då vill hon att man ska lyfta upp henne 😅 Varje dag hittar hon på nya bus 😂

På nätterna sover både hon och Svea i våran säng. Hur mysigt som helst! ❤️Jag är nyfiken på hur ni upplever valperioden? När fick ni era hundar rumsrena?

Sista frågan.
Jag vet att den är tvådelad 😏
Låter du hunden/hundarna sova i sängen?

Ludvig har höstlov. Vilket innebär sovmorgon. mer fotboll. kvällsmys och shopping. Ludvig passade på att klippa sig. han bestämmer själv. Det som är ”inne” nu mamma, det är mittbena och baggie jeans . Bara så att ni vet 🤣😎 11 år och redan medveten.

Jag har börjat komma i min ”vanliga” garderob. jag jobbar som ni vet i gymmet vilket då leder till att jag nästan alltid har någon form av träningskläder. Även om mina träningskläder alltid är snygg 😜 Så nu när jag börjar närma mig min normalvikt så känns det kul att ha på mig vanliga kläder emellanåt.

Idag har jag shoppat😎

Vad säger ni, är hon godkänd min Bettan? Vi har mycket skoj framför oss.Träningsvent är den ena saken….. Den andra är en överraskning 😎

Ni som känner mig vet att jag samlar på brukarna ifrån Finsmakeriets pepparkakor. årets burk är gamelrosa samt en svart med blommor på. Ändå hittar jag bara dom guldiga🧐 Har ni sett dom andra?


Selma övar dagligen på att socialisera sig bland både människor och fyrbenta vänner… Det tar sig!

Nu ska vi äta… och planera vårat bröllop🥰

18 Komentarer

 1. Hund i sängen är
  Självklart för oss!
  Så mysigt … när man tar valpen från mamma… ska man då låta den ligga på golvet 😱😱😱 nej nej 😂 mellan oss är så mysigt ❤️

 2. Varför ställer du frågor när det inte går att svara? Inga kommentarer släpps ju fram. Jag ser i alla fall inga på de senaste inläggen, många tillbaka.

 3. har haft hundar sen 70-talet och man säger att de inte ska vara i sängen, inte ens i sängkammaren, men de hamnar i sängen i alla fall.
  Rumsrena har de alla blivit efter bara ett par veckor men det är ju så olika.
  Måste bara få fråga en sak, hur kan din byst vara så fin efter dina bantningar.
  När jag går ner i vikt är bysten det första att rasa.

 4. Jag har en åtta veckors valp hemma, född hos oss 🐶.
  Hon har sedan ca två veckor tillbaka varit jätteduktig med att springa till utlagda tidningar för att göra ifrån sig. Ska börja gå ut med henne nästa vecka. Mina hundar har oftast varit rumsrena vid ca fyra månaders ålder.
  Nej, inga hundar i sängen.
  I soffan får de bara vara om vi själva sitter där och lyfter upp/säger varsågod, aldrig på eget bevåg.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..