Sol dans och tävling!

Hej på er 🍁 Solen skiner nästan varje dag ☀️ Jag passar på att njuta av varje sekund i solen 🙏🏻 Promenader med hundarna. Kaffe på min mysiga bänk utanför pt studion. Älskar den där stunden på morgonen innan klient kommer, Jag har suttit på bryggan och jobbat med mina Onlineklienter 👩🏼‍💻 Tar av mig tröjan så fort jag kan för att bibehålla den lill brännan som är kvar fram till bröllopet 😂

i förrgår hälsade jag på Tanja ute i Enskede. 1gg / månaden kör hon dansevent tillsammans med Malin och David 💃🏼 Tanja har bjudit ut mig gång på gång men jag alltid hittat ursäkter då jag är helt taktlös😂 Men denna gången åkte jag dit med väninna och mötte upp Lotta ( från Buustamon ) som också hängde på! Det var väldigt kul. jag blev helt genomsvettig!

Lillan växer så det knakar. Hon blir bättre och bättre på att gå i koppel! Utvecklas snabbt och är orädd för det mesta! En tuff liten tjej

I helgen ska Ludvig äntligen få åka ner till din pappa på Öland. Jonas flyget till Finland för jobb så jag har ”ensamhelg” med hundarna. Första timmarna är alltid lite sköna…. hehe! men sen längtar jag efter båda!! ❤️

Nu måste jag tipsa er om en GRYM tävling på min instagram ( @mymartens ) . Tävligen är tillsammans med mina vänner på Rosenserien där du kan vinna denna generösa 935:- . Några av mina personliga favoriter.

Body Butter Shaping. Ansiktsmask. Nageloljan 🌟 och deras ny deodorant från systermärket Sweden Eco . Jag har gjort mitt konto ”öppet” igen. så nu alla kan vara med 🥰

Nu ska jag starta igång dagen…. Vi hörs senare❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..