Pigg och glad hemma ifrån Åre. Fortsatt undesökning

Hej på er! Igårkväll kom vi hem till Täby igen. kom hem runt 23:00 tiden, så imorse när klockan ringde så var det tufft att väcka Ludvig 😂 Men mysigt! Nu finns det både mottagning och internet . Ni ska få ta del av fler bilder ifrån Åre och helgen🍁🥰 Men idag, nu ikväll så kilar jag bara in en snabbis. För ikväll jag ska mysa med familjen och lägga mig tidigt. Jag ordagrant kastades in i vardagen. Raka vägen till PT studion. Egenträning följt av PT klient. sen raka vägen till läkaren. Vi skulle gå igenom alla det olika provsvar ifrån senaste undersökning ( innan gyn). Men det tog lite längre tid än vad jag trott. Jag fick komplettera med nya scanning. Samt invänta en remiss till Danderyd. Nog om det. Jag är både och stark 💪🏻 Även om jag är under ”bevakning” just nu. Det känns tryggt!

Jag möttes av tre bakandes killar. Helt underbart!!! Jag är så tacksam över att han har fått de vänner som han har ❤️

Två små systrar…. Lillan växer ❤️ 🐾 Hörs imorgon!

s

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..