Möhippa My Martens Jonas Wesslander


Möhippa My och Jonas 2022

Hej mina vänner ❤️ Med sex veckor kvar till bröllop så fick jag vara med om min möhippa.

Wow! Dagarna flyter ihop. Kombinationen av att jag smyger igång med klienter och jobb samtidigt som jag planerar bröllop. Vardag, valp , ludvigs skola / fotboll och allt vad det innebär gör att mina inlägg varit väldigt glesa tyvärr.
Men huvudanledning är att bloggen fortfarande inte fungerar optimalt. Det är väldigt omständigt för mig att uppdatera den. Svårt att manövrera den som vanligt. Men Jonas hjälper mig i i mån av tid att bygga upp en ny blogg med ett nytt tema. Där vi både tar med feedback ifrån er. Men också de förbättringar som jag vill ha. Nog om det! i lördags blev jag grundlurad av mina närmaste vänner.

Här kommer några bilder ifrån min möhippa . Huller om buller.

Lite blandad kvalitet på bilderna. Men alltså kolla slöjan på min och Jimis bild 🤣 Så jäkla rolig bild!!

Hahaha! Sara min ”kalmar – fru” jag har inte gett gett upp hoppet! 💍❤️ Du har träffat ”the one” . Det betyder mest av allt!

Julia & Milla ❤️❤️

Brunch på Non Solo på Rörstrandsgatan. Både det och Mellqvist är favoritställen för mig. Följt av en promenad i solen med ballonger, slöja och tiara 👑 Jag måste säga det att jag har nog aldrig blivit bemött av så mycket vänlighet, leenden och lyckönskningar och grattis från så många människor😂❤️ Detta borde bli en standard när man behöver en egoboost . Testa ni också 😉

Vi åt alltså brunch. Vi spelade bowling. Promenerade. Fikade och spenderade eftermiddag / kväll på Selma spa. Det var första gången som jag var där. Men definitivt inte sista.


Känslan i bilden nedan beskriver hur jag kände då och hur jag känner idag. Jag har jätte många ytliga vänner, kollegor i branschen som jag också tycker om och uppskattar genuint. Men de där riktigt nära som jag har en ”familjär” relation till. Där man delat både glädje, sorg, galna minnen och tokigheter. De gör att jag blir alldeles varm och rörd inombords. Jag är så tacksam över att jag har dessa vänner i mitt liv ❤️

I mitt tillstånd där jag fortfarande är trött och behöver planera utifrån min energi och återhämtning så hade dom en utmaning med planeringen. Jag blir så rörd når jag ser hur dom gjort allting utifrån mig, vad jag tycker om att göra och vad jag mår bra av. Dom vet att jag inte orkar hela dagar i sociala sammanhang. Så därför planerade Sara in en lunchdejt med nig 13:00. Då hon skulle komma upp ifrån Kalmar. Hon menade att då kunde jag ta det lugnt på förmiddagen och vila när ändå Jonas var på spelning och Ludvig hälsade på sin pappa. Det var precis det jag gjorde. Dom valde ut mina favorit ställen. Dom vet att jag älskar att bowla och att stället vi var på är det som jag själv brukar lägga in födelsedagsfirande på. Följt av spa och en lugn och skön kväll med mina fina vänner. inga bus eller för stora utmanande sammanhang. Inget party som jag inte orkar med 😂 Jonas kom och hämtade mig klockan 21:30. Då ett av mina uppdrag var att få med mig ballongerna hem. Innan jag somnade med ett leende på läpparna så tittade vi på film med båda hundarna i sängen. Vilken underbar dag! TACK mina älskade vänner för att ni är ni❤️

Cred för att jag lyckades få med mig dom. utan att en enda gick sönder 😂

5 Komentarer

 1. Vad härligt ! Är så glad för din och Jonas skull, ska bli spännande att kanske få se lite bilder från ert bröllop ! Stort lycka till !

 2. Hej
  Vilken härlig möhippa du verkar ha haft. Man blir glad när ens vänner ordnar sånt för en. Bara en liten fråga din bästa vän Anna Book va hon inte med. Njut av dagarna fram till de bröllop. Kram

 3. Åh vilken mysig möhippa du fick!
  Jag kommer bara in på din blogg med de inlägg du skapar och visar att du gjort ett nytt inlägg, annars hamnar jag fortfarande på din gamla blogg sida.

 4. Så härligt!
  Fina, äkta vänner är
  A & O 🫶🏻
  Alla de andra kan slänga sig i väggen👊🏻

  Ha det gott
  Kram från
  SkåneMaria🌸

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..