Carina från Rosenserien får ordet … Sweden eco deodorant


Hej på er! I samarbete med Rosenserien lämnar jag strax över ordet till min väninna som även är ägaren bakom Rosenserien🥰 Nu har vi aktiverat en höstkampanj där ni får 20% rabatt op HELA sortimentet! använd kod: my20 via hemsidan HÄR 🥰 På bilden längst ner ser ni mig med några av mina Rosenserien …. Men nu över till Carina,

Hej alla härliga My följare!

Carina Swartz här på Rosenserien och Sweden Eco, det kommer många frågor till My om deodoranter. Varför använder inte My en vanlig antiperspirant med aluminiumklorid utan vår från Rosenserien och just nu vår nya Sweden Eco organic skincare Deodorant?

Det är skillnad på deodorant och antiperspiranter, en deodorant maskerar dålig lukt men låter kroppen svettas och fungera som den ska. En antiperspirant stoppar svettningarna från att bryta ut, de innehåller aluminiumklorid. Många vill undvika detta ämne som en försiktighetsåtgärd då man misstänker att de kan vara skadliga för hälsa och miljö. Undersökningar görs på detta kontinuerligt.

Många deodoranter innehåller även alkohol för att deodoranten ska torka på huden snabbare och upplevas skönare men alkohol torkar ut huden och det bör man undvika för att slippa röd och irriterad hud under armen.

Sweden Eco organic skincare lanserar nu en helt ny deodorant som har en bas av aloe vera som är vårdande på huden och gör deodoranten väldigt effektiv och dryg. Den innehåller naturliga salter som motverkar dålig lukt. Förpackningen är tillverkad av återvunnen plast från haven. Givetvis är produkten ekologisk och vegansk. Den luktar underbart fräscht av citrus, en blandning av citron, lime och apelsin.

Sweden Eco Organic skincare är ett nytt svenskt varumärke som tillverkas av RS Biokosmetik och är ett syskonmärke till Rosenserien och Sweden Eco Skincare for men. Kram Carina

men

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..