Rosa bandet 2022 Emma Örtlund cancerfonden

Hej på er!

jag hoppas verkligen att din helg har varit bra . I fredags var jag på kanske årets viktigaste presslunch. Då pandemin satt käppar i hjulet då så hade jag inte träffat gånget fysiskt sedan dess… Så därför var det extra kul att träffad irl igen💕 I år är det härliga Emma Örtlund som designat rosa bandet. Jag lyssnade på henens sommarprat inför lunchen vilket jag varmt kan rekommendera.


{ bild lånad av Cancerfonden} Emma spelade huvudrollen i filmen “Catwalk – Från Glada Hudik till New York”, där vi fick följa hennes och Glada Hudik-gängets väg till en hyllad modevisning i New York. Nu är det alltså dags igen, Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj pågår under oktober varje år med syfte att samla in pengar till cancerforskning och sprida kunskap om cancer🎀 Här behöver vi alla hjälpas åt!

Emmas design av årets rosa band är sååå coolt! 80-tals känsla med texten ”NOW ” . Jag säger som Emma, snälla köp rosa bandet och stöd cancerfonden i sin forskning 🙏🏻

Vi fick även lyssna och träffa cancerforskaren Charlotta Dabrosin som lägger hela sin själ i att ta forskningen framåt. Charlotta är professor onkologi vid Linköpings universitet. Mycket inspirerande att lyssna på. Bröstcancer blir vanligare och vanligare, men fler och fler räddas. Som vanligt så vet vi att idag drabbas 1 av 3 med en cancerdiagnos. Men alla påverkas. Cancerfondens egna generalsekreterare Ulrika var precis lika varm och inbjudande🙏🏻💕 Stilig i sin rosa kostym som är ett av många samarbeten som cancerfonden har. Denna hittar ni tex hos Lindex 😄

Även små bidrag ger stora resultat i slutändan… Det är ju det vi vill, besegra cancer 💪🏻Så nu gör vi alla vad vi kan! kram kram / My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..