Hej från vardagen

Godkväll! Kisandes emot solen vill jag ändå säga hej. Jag börjar få tillbaka skrivarglädjen igen. Sakta men säkert. Samma stavfel och särskrivningar som vanligt 🙄🫣

Idag har jag haft en ljuvlig dag. Jag har smugit igång och börjat jobba i studion igen. Inte mycket. Men en bra början. Jag har tränat själv och tränat hundarna på att gå i koppel bredvid varandra. En stor utmaning vill jag lova 😂 Vi satt på bryggan i över en halvtimme och bara njöt. Dom slappnade tillslut av och fick ro i kropparna dom också.

Svettig selfie ifrån löpbandet efter dagens cardiopass 💪🏻 Kan jag så kan du😉

Kram och gonatt 💕

3 Komentarer

  1. Tänkte fråga dig om en lampa du hade i förra lägenheten. Vet inte om du har den nu. Men du hade den iaf över ett matbord. I trä tror jag och rep som lampor hängde i. Letar ny lampa till vårat matrum och undrar då vart du köpt denna lampa?🙂

    • Hej! Åh! Jag sålde den…… men vet vilken du menar. Jag köpte den på något stort varuhus. Typ Bauhaus men något av de andra… ( ligger i fittja tror jag) haha! Inte mycket till hjälp tyvärr…

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..