INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Hej från vardagen

Godkväll! Kisandes emot solen vill jag ändå säga hej. Jag börjar få tillbaka skrivarglädjen igen. Sakta men säkert. Samma stavfel och särskrivningar som vanligt 🙄🫣

Idag har jag haft en ljuvlig dag. Jag har smugit igång och börjat jobba i studion igen. Inte mycket. Men en bra början. Jag har tränat själv och tränat hundarna på att gå i koppel bredvid varandra. En stor utmaning vill jag lova 😂 Vi satt på bryggan i över en halvtimme och bara njöt. Dom slappnade tillslut av och fick ro i kropparna dom också.

Svettig selfie ifrån löpbandet efter dagens cardiopass 💪🏻 Kan jag så kan du😉

Kram och gonatt 💕

3 Komentarer

  1. Tänkte fråga dig om en lampa du hade i förra lägenheten. Vet inte om du har den nu. Men du hade den iaf över ett matbord. I trä tror jag och rep som lampor hängde i. Letar ny lampa till vårat matrum och undrar då vart du köpt denna lampa?🙂

    • Hej! Åh! Jag sålde den…… men vet vilken du menar. Jag köpte den på något stort varuhus. Typ Bauhaus men något av de andra… ( ligger i fittja tror jag) haha! Inte mycket till hjälp tyvärr…

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

fem + fem =

Om du missat..

Min helg i bilder

Min helg i bilder … En lugn och skön helg. Trots att vi hunnit med...

Stress och återhämtning i vardagen

Godmorgon! Några tanke ifrån min egen reflektion och ur mitt perspektiv som coach! Psykisk...

Testinlägg från helgen

Hej på er! Hoppas att allt är bra! Nu gör jag ett test inlägg....