Jämför råvaror och planera dina inköp .

I samarbete med Lifesum

{ i samarbete med @lifesum 🥑 }

Med u tre månader kvar till årskiftet och alla nyårslöften så tycker jag att du kan börja redan nu. Boosta din hälsa. Jobba emot din målsättning💪🏻 Därför tycker jag att du ska ladda ner Lifesum appen och bli premium 📲 ( den är helt gratis om du inte blir premium, så det finns inga ursäkter till att inte ladda ner den och testa 😉)

Som premium för du tillgång till en fantastisk receptbank med inspirerande nyttiga och goda recept 🥰 Att äta nyttigt ska inte behöva vara tråkigt 😉 Nu när priserna ökar så är det ännu viktigare för många att planera sina matinköp , minska matsvinn men utan att behöva köpa råvaror som är låga på bra näringsinnehåll! Med appen kan enkelt scanna råvaror och jämföra näringsinnehåll 👍🏻 Vilket i sin tur leder till att du enklare kan göra små medvetna val när du handlar och planerar din matlagning 😄 Små medvetna val ger stora resultat i längden 🥑 🍌 🍝 Recepten gör det enklare för dig att hitta inspiration i köket och planera veckan och därmed inköp.

Några exempel ovan😄

Se priset när man delar årskostnad per månad så kostar det drygt 20:- . Det är alltså mindre än en lattè på tex espressohouse 😉 Passa på att gå in via länken HÄR så du får 50% på premium funktionen . Men… att ladda ner appen kostar dig ingenting….

Nu ska jag ge mig ut på en långpromenad med hundarna. Tempot blir därefter 😂 Med två sniffande bostonterrier varav en av dom är valp som får bäras mycket så räknas denna promenad som extra steg i vardagen, som hälsosam vardagsmotion helt enkelt. MEN. Utöver det så kör jag 40-60 min på löpbandet i ett tempo på ingrep 6.5. Det finns för och nackdelar med att gå inomhus och utomhus. Med vi hundägare får oftast ( obs! Gäller inte alla) ta PW på band eller utomhus utan hundarna för att få till ett högre temp med ett flow utan en massa stopp 😂 🐾 Det är alltså ett pass som räknas in i min cardio träning. Varför jag kör på bandet just nu som älskar naturen är för att då är hundarna med mig och jag behöver inte lämna dom ensamma…. Jag har placerat löpbandet framför fönstret i min PT studio där jag tittar ut över sjön och får se massa folk i rörelse beroende på vilken tidpunkt. Jag lägger upp en bild senare så får ni se ☺️

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..