INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Myslunch och träningskläder

Hej! Tack för omtanken och för att ni kommenterar på mina inlägg ❤️ Alltså jag dööör för ”lillan” ❤️( Selma 🐾 ) Jag fattar inte att man kan få så mycket känslor så snabbt för en liten krabat! Älskar såklart båda tjejerna villkorslöst ❤️❤️

Idag lunchade jag med Marie 😄 Så mysigt! Vi ses inte jätte ofta men med ett par veckors/ månads mellanrum har vi ändå lyckats få till det 🥰 Marie är designern och grundaren bakom varumärket Wallderinska. Dvs träningskläder. Jag har nästan alltid träningskläder på mig då jag jobbar med det jag gör 😅 Dessa känns lyxiga och jag får alltid komplimanger när jag har hennes kläder på mig.

Ibland syns vi på Milles / Strandvägen ett i stan, annars på resturang Pont vid Hägernässtrand. Dom har nyligen bytt ägare på resturang Pont Så vi passar på att bekanta oss samtidigt med dom 😄 Dom är jätte trevliga 😄

Älskar att bolla idéer och vara kreativ med andra kvinnliga entreprenörer.

Jag har precis klickart hem hennes nya jacka och dessa träningstights har ni sett i en snarlik modell som funnit tidigare ” slimline sculpting ”. Men dessa är med hög midja 😍 SÅ sköna! Detta är inget samarbete utan jag har köpt dom själv…. Man ska gynna varandra. ( Vem vet, snart kanske du tränar med mig i mitt gym Marie 😉 ) Ni ska få bättre bild, men det var typ storm när vi skulle ta två snabba bilder 😅

Älskar bryggorna vid gymmet! Nu ska det göras läxor med Ludvig. Sen tidig läggdags även för mig. Kram och gonatt! / My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

elva − 4 =

Om du missat..

Min helg i bilder

Min helg i bilder … En lugn och skön helg. Trots att vi hunnit med...

Stress och återhämtning i vardagen

Godmorgon! Några tanke ifrån min egen reflektion och ur mitt perspektiv som coach! Psykisk...

Testinlägg från helgen

Hej på er! Hoppas att allt är bra! Nu gör jag ett test inlägg....