Myslunch och träningskläder

Hej! Tack för omtanken och för att ni kommenterar på mina inlägg ❤️ Alltså jag dööör för ”lillan” ❤️( Selma 🐾 ) Jag fattar inte att man kan få så mycket känslor så snabbt för en liten krabat! Älskar såklart båda tjejerna villkorslöst ❤️❤️

Idag lunchade jag med Marie 😄 Så mysigt! Vi ses inte jätte ofta men med ett par veckors/ månads mellanrum har vi ändå lyckats få till det 🥰 Marie är designern och grundaren bakom varumärket Wallderinska. Dvs träningskläder. Jag har nästan alltid träningskläder på mig då jag jobbar med det jag gör 😅 Dessa känns lyxiga och jag får alltid komplimanger när jag har hennes kläder på mig.

Ibland syns vi på Milles / Strandvägen ett i stan, annars på resturang Pont vid Hägernässtrand. Dom har nyligen bytt ägare på resturang Pont Så vi passar på att bekanta oss samtidigt med dom 😄 Dom är jätte trevliga 😄

Älskar att bolla idéer och vara kreativ med andra kvinnliga entreprenörer.

Jag har precis klickart hem hennes nya jacka och dessa träningstights har ni sett i en snarlik modell som funnit tidigare ” slimline sculpting ”. Men dessa är med hög midja 😍 SÅ sköna! Detta är inget samarbete utan jag har köpt dom själv…. Man ska gynna varandra. ( Vem vet, snart kanske du tränar med mig i mitt gym Marie 😉 ) Ni ska få bättre bild, men det var typ storm när vi skulle ta två snabba bilder 😅

Älskar bryggorna vid gymmet! Nu ska det göras läxor med Ludvig. Sen tidig läggdags även för mig. Kram och gonatt! / My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..