Vad ska hon heta?

 

Bostonterrier valp . 

Säg hej till Sveas lillasyster Leia / Selma eller vad det nu blir ?? -Vad tycker du att hon ska heta? 

Världens sötaste lilltjej! Svea var lite skeptisk först. Men nu är hon hur glad som helst. Lilltjejen är tuff och säger  ifrån när Svea busR för mycket. På ett enda dygn har hon ”landat” och känner sig trygg… Äter bra. Dricker vatten. Sover. Leker och busar. En liten mini-bajs i hallen. Annars ute ? Bra jobbat för att vara endast 8 veckor och precis flyttat från uppfödaren, syskon och sin mamma. Bildbomb: 

Nu inför natt två hemma hos oss så gör vi en ny fördelning. Svea i sängen i vårat sovrum som vanligt. Lilltjejen på Ludvigs numera valp-säkrade rum i sin lilla bur bredvid sängen. Man är ju livrädd att hon skall ramla omkull eller skada sig. Så det dröjer x-antal veckor innan hon får gå lös på natten ? Nu ska jag prata med syrran och en väninna om boende och placering inför bröllopet. Jag har inte skrivit så mycket till er om det. Men jag ska berätta mer en annan dag. Kram och gonatt ?

Posted in: My Martens
Kommentarer (16)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.