Vad ska hon heta?

 

Bostonterrier valp . 

Säg hej till Sveas lillasyster Leia / Selma eller vad det nu blir ?? -Vad tycker du att hon ska heta? 

Världens sötaste lilltjej! Svea var lite skeptisk först. Men nu är hon hur glad som helst. Lilltjejen är tuff och säger  ifrån när Svea busR för mycket. På ett enda dygn har hon ”landat” och känner sig trygg… Äter bra. Dricker vatten. Sover. Leker och busar. En liten mini-bajs i hallen. Annars ute ? Bra jobbat för att vara endast 8 veckor och precis flyttat från uppfödaren, syskon och sin mamma. Bildbomb: 

Nu inför natt två hemma hos oss så gör vi en ny fördelning. Svea i sängen i vårat sovrum som vanligt. Lilltjejen på Ludvigs numera valp-säkrade rum i sin lilla bur bredvid sängen. Man är ju livrädd att hon skall ramla omkull eller skada sig. Så det dröjer x-antal veckor innan hon får gå lös på natten ? Nu ska jag prata med syrran och en väninna om boende och placering inför bröllopet. Jag har inte skrivit så mycket till er om det. Men jag ska berätta mer en annan dag. Kram och gonatt ?

16 Komentarer

  1. Så mysigt! Skönt att hon fortsätter vara den tuffa valp hon var här ? vilket namn som helst utom Stina (det kallas systern för). Jag har råkat kalla henne Juno massa gånger här hemma. Vet inte varför, men det röstar jag på för det passar hon att heta ?

  2. Jättesöt är lilla valpen. Gosa med henne mycket och njut. Ska ni ha ett stort bröllop? Ni två kommer att bli ett vackert brudpar ❤️❤️

  3. Svea o Selma låter för likt. Speciellt när du ska kalla på dem.
    Leia låter gulligt passar bra med
    Svea utan att låta för likt. Fullt upp nu en månad eller två? kärt besvör:)
    Vad händer med dina kommande operationer? Visst fanns det flera tumörer som skulle tas bort?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...