Glädjebesked Midsommar 2022

Midsommarafton 2022 ??  ? 

❤️‍? Delmål 1 ??❤️‍?

HURRA!!! Min nya läkare ringde med glada besked. Sen torsdageftermiddag när jag nästan hade gett upp hoppet om att få någon form av besked innan midsommar och långhelg. Han bekräftade att det är godartad tumör ???  Inga cancerceller i det man opererat bort ? Jag började såklart storgråta av lättnad. Jag kan ärligt inte beskriva mina känslor med ord, att kunna börja andas igen. Slappna av tillfälligt och fira detta ?? Den första jag ringde var Ludvig, som jag återupprepat hade lovat ❤️ 

MEN….. Det kommer att behöva göras efterbehandling. 
Jag har fått en tid redan nästa vecka då man fortsätter med att röntga annat område och undersöka nästa knöl som sitter på halsmandel. Nästa steg på schemat är att planera operation för att även skicka den på analys och och biopsi inför fortsatt behandling! Jag antar att man även tar halsmandlarna samtidigt. På första röntgen i samband med kollapsen så flaggade man för att min vänstra halsmandel vuxit och var nästan dubbelt så stor som den andra. Kanske pga av knölen som sitter på. Men även det är min hobby Analys. Allting är på den vänstras sidan, så visst tror jag att det gånger ihop på ett eller annat sätt, Så, därför antar jag att man även tar bort dom när man ska ta bort knölen för analys osv. Men vad vet jag ???‍♀️ 

Men…. Här och Nu! Det kommer behövas kopplas på en stor dos tålamod inför nästa vänta. 
Men det tar vi då ????? Nu ska jag fira, andas ut och ta helg ❤️ 
Jag vill ännu en gång passa på att tacka för din omtanke och önska dig en GLAD MIDSOMMAR helg  ?? ( skrev jag på min Instagram igår) 

Ni har hjälpt mig genom en extremt tuff period, och underlättar för mig att ladda om inför nästa kommande steg ?? Jag är fortfarande extremt trött och planerar ingenting utan går varje dag på dagsform. Igår på självaste midsommarafton hade jag ändå på förhand planerat att vara hemma. Jag sa åt Jonas att åka iväg på långlunch. Eftersom att jag inte  vill ”tråka” ut honom om jag ändå ska sova bort halva dagen. Det lättade mitt samvete att veta att han kun åka över till Alban för en midsommarlunch ?? ?

Men med glädje I kroppen när jag vaknade så bestämde jag mig för att följa med. Sagt och gjort. Mot Lidingö för en mysig lunch. Strålande väder 26 -17 grader och sol ☀️ Jag kan ärligt inte minnas när det var väder som igår på självaste midsommarafton som ofta förknippas med regn ☔️  -Kan du minnas en dag som denna?

Precis ”lagom” för mig vad jag klarar av just nu. Jag älskar att dansa runt midsommarstången och sjunga små grodorna ?  ?  Men ett litet sällskap på 8 vuxna långlunch kubbspel och tidig hemgång var toppen . Vi tittade på film när vi kom hem och somnade tidigt. 
Avstånden Täby – Lidingö är tillräckligt nära för att jag skulle kunnat åka hem om energin dyker sådär snabbt som den ofta gör. Vilket gör att jag kan slappna av på ett annat sätt än om jag är långt hemifrån. 

Idag ringde klockan relativt tidigt här hemma. Jonas och Alban ska iväg på Jobb i Budapest. Så vi ville ta en lugn mysfrukost innan Jonas gav sig iväg. 

Nu när jag strax ska logga ut så ska Svea och jag föröka hitta på något mysigt. Jag har bara inte kommit på vad ännu ? ? Hon älskar att bada så det står iallafall på schemat. 

Kramar ifrån mig till dig ?

 

 

 

12 Komentarer

  1. Fina du❤️
    Så härligt att höra att du äntligen fått ett besked och att det är positivt!
    Du är en riktig krigare! All kärlek till dig och din fina familj ❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...