Fortsatt ovisshet och Leksand cup

Några tankar från mig till dig ❤️

Jag lever i ovisshet. 
Det är EXTREMT psykiskt påfrestande. Jag har fortfarande efter nästan 4 veckor inte fått besked kring tumören som man opererat bort.Jag har varit inne på KS ett flertal tillfällen för att ta fler prover ? 
Alla jag möter är snälla och omtänksamma??

Men jag har fortfarande inte fått några konkreta svar. 
Mer än att jag ska ha tålamod och att jag inte är bortglömd??

Jag ska erkänna att jag är rädd. 
Jag känner mig orolig och maktlös. 
Tankar som snurrar.

Har jag cancer? 
Isåfall vad har jag för cancer? 
Vilka behandlingar kommer jag eventuellt att behöva?

Om den är godartad behöver jag ändå behandling?

När kan man operation bort nästa knöl som sitter på halsmandel?

Många frågor. Jag kan ta vilket besked som helst bara jag vet vad jag dealar med????

Jag har blivit mycket piggare efter att jag fick antibiotika och infektionen gav med sig? Senaste veckan har jag gjort allt jag kan med min ”Lilleman”. 
Jag tar vara på varandra sekund❤️ Skolavslutning, gröna Lund?, heldagar med Ludvigs vänner, bad lek och bus. Filmkvällar. Kvällsdopp ❤️ Kvalitetstid med familj och nära vänner❤️ Fokus på bra energier.

 

 

I helgen har Ludvigs sin första fotbollscup i Lexand. 
Jag har avvaktat med att boka med mig för att invänta provsvar.
Jag pratade jag med min kontaktperson på KS.

Vi kom fram till att OM jag får besked denna vecka så kommer man ändå inte hinna gå vidare med behandling och operation denna veckan.Därför är jag överlycklig att jag nu ska åka iväg med på fotbollscup med gott samvete❤️??⚽️
Att få tillbringa all tid jag kan med Lilleman och få denna kanonstart på sommarlovet är värt så mycket mer än jag kan beskriva❤️Trots oroligheter och frustration över ovissheten så är jag tacksam ?? 
Mitt liv kommer aldrig att bli som innan.

Saker som jag tagit för givet betyder nu ALLT❤️
Jag har omvärderat allting som jag har i mitt liv. Små och stora saker.

Jag är redo för en fight om det krävs. Jag är beredd på vad som än komma skall ??

Men fram tills dess ska jag njuta av allting livet har att erbjuda och fortsätta fylla på med energi och omge mig med familj och vänner❤️ 
 

7 Komentarer

  1. Förstår din frustration. Ovissheten o väntan är värst. Man vet inte vad man har att förhålla sig till. Jag pratar av egen erfarenhet. Jag fick ett negativt svar första semesterdagen för 2 år sedan. Rullgardinen gick ner men jag reste mig, genomgick behandling, tappade håret o.s.v men är tillbaka på banan nu. Du är så ung så jag tänker att det är liten risk att det är något farligt, dessutom tror jag utan att veta säkert att misstänker man något malignt så skickar man proverna på snabbsvar, vilket tar ca 1 vecka. Håller tummarna för dig. Kämpa. Det blir bättre. Kram

  2. Leksand inte Lexand ! min ort där jag växte upp men inte bott på många år nu. Underbart vackert där, älskar att åka ”hem” dit.

  3. Till ?? Känns det bättre nu när My ändrat stavningen? Jag är så orolig att du legat sömnlös. Snälla berätta så jag kan sova inatt!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...