Hej från Bromma flygplats


Hej från Bromma flygplats ??

Tidig morgon idag…. ( för att vara påsklov ) . Vi var på plats på flygplatsen kl 06:45. Jag vill alltid var ute i god tid. Hellre kunna sitta ner och fika än att behöva stressa.

Ludvig fick frukost här idag. svindyrt , inte jätte gott ? Precis som på dom flesta flygplatser….

igår köpte Ludvig sina första Jordan skor ? Ludvig har under sista året fått ett intresse för kläder, skor och att styla sitt hår. Han börjar bli stor. Jag tycker att det är viktigt att han inte blir en ”märkessnobb” . Vilket är lätt att bli om man kompisar emellan pratar och jämför. Så här jobbar jag stenhårt för att det inte ska bli för mycket. Tacksamhet är också superviktigt !

Ludvig har fått pengar i jul och födelsedag paket. Igår var det dags att köpa nya skor. Vinterskorna så för*ävliga ut på ren svenska ??

Jag hittade ett par helsvarta newbalance skor. Snygga, stilrena och tåliga. På rea för 399:- istället för 599:- .

Men han ville ha Jordan skor. Jag påminner honom om vad har för på rasterna i skolan. Spelar fotboll, kull, brottas osv??‍♀️ Men han stod på sig.
vilket mamma My också gjorde ?

Då sa jag såhär, jag köper newbalance skorna till dig. Så får du OM du vill använda dina sparpengar och köpa egna Jordan skor, för ”finasre” tillfällen.

Sagt och gjort. Han hittade ett par skor för 1499:- jag höll på att svimma ? Min nyss fyllda 11 åriga kolla ska ha skor för så mycket!?

Då började jag leta i fyndhörnan. Där brukar man sällan hitta Jordan. Men jag hittade ett par i strl, 38.5. Dom passade perfekt och kostande ”bara” 799:- . Han fick välja själv, men sa på en gång ”jag tar dom billigare! ( Tack och lov för det! )
han var så glad att han kramade och danade därifrån.

Idag har han dom på sig när han ska till sin pappa. Nyklippt. Matcahande kläder och lite extra ”fin” inför påsklov hos pappa??


I övrigt går stegutmaningen bra. Minimum 15k/ dagen för mig. Vissa dagar blir det mer. Igår var en sån dag ☺️


Ludvig växer alldeles för fort just nu! Han är verkligen ingen ”Lilleman” men , i mina ögon kommer han alltid att vara det ?Nästan så att jag blir sugen på att skaffa en sladdis? Men det vet jag dock inte om jag skulle våga?

En annan sak. Jag har fått för mig att gör om hemma. Hela botten våningen. Byta ut möbler osv. Jag köpte inget nytt när jag flyttade in. Så nu är jag lite sugen på att anpassa min stil/smak och göra om helt enkelt. Så småningom ska även köket bytas ut. Men tänker att jag börjar med allting annat. ( måste spara till kök ?)

Nu till frågan, skulle ni vilja ta del av detta?

hörs senare! ? Kram kram:

/ My Martens

11 Komentarer

 1. Såklart!
  Alltid kul att få ”hänga med” och själv få lite idéer även om maken tycker jag har för mycket av den varan redan?
  Ha en fin helg?
  Kramar från SkåneMaria?

 2. Jag skaffade en sladdis när min barnaskara var 12, 15 och 18 år. Själv skulle jag precis fylla 42 när han föddes. Du ångrar aldrig ett barn du har fått, möjligtvis det du inte fick ?.
  Är ni sugna, så kör på innan det är försent.
  Självklart skulle det vara kul att följa en ”make over”.
  Glad Påsk till er ??

  • Fast om man är i en rehab och inte mår bra-är det ansvarsfullt att skaffa fler barn då? Är det inte bättre att själv må bra om ta hand om de barn man redan har? Så tänker jag men det finns naturligtvis flera 100-sätr att tänka.

 3. Tycker att du skall koppla av njuta av livet. Det har varit så många projekt som avlöst varandra för dig så jag tror att du skall bara njuta av livet o det fina runt omkring Tror att det är bra att bara vara o njuta av dig själv o familjen

 4. Så fina ni är Ludvig och du och så lika varann !!! Älskar inredning så det skulle vara jättekul följa dig därhemma. Klart du och Jonas ska skaffa ett kärleksbarn. Påskkram !!!!

  • Taaaack! Ibland är han jätte lik din pappa…. Ibland mig ??‍♀️☺️
   Inredning är jätte kul…, men också en utmaning ?? Glad påsk ? kram

  • Som du kanske ser så är det ju Apple Watch jag använder ??‍♀️ Förstår inte riktigt poängen här?
   Trevlig helg ?

   • Jag har också applewatch och min ser inte ut sådär. Trodde du hade laddat hem en annan bättre och tydligare app.
    Jag får leta på min klocka efter denna då ?

 5. Men jäklar vad han växer! Nu när man ser bilder på lite håll så har han stuckit iväg extremt.
  Visst är det mysigt att få inreda. Både planerandet och färdigställandet och själv tycker jag det blir lite ledsamt när allt är över och färdigt ??

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...