Idag känner jag mig tom och ledsen…Hej på er!

Att min uteblivna träningsmotivation var det lilla i sammanhanget trodde jag inte tidigare idag.

Idag är en riktig skitdag! På alla tänkbara sätt! Mitt onlinesystem och min dator uppdateras… så jag har inte kunnat jobba med mina onlineklienter på hela dagen ? Vilket då leder till att jag vet hur jag ska spendera kvällen… ( ledsen för sen återkoppling till er som väntar just nu ?)

Jag vaknade upp och dubbelkollade hur Ludvig mådde. Han fick bara en kort släng av feber under föregående kväll alltså ? Konstigt nog var han bra redan igår, så det blev skola idag.

Jag tvingade mig själv att träna, fastän kroppen och själen inte hade någon lust. Då menar jag NOLL motivation. Men jag genomförde ett pass på 40 min iallafall och känner mig nöjd över det.

Jag tog senare del av hemska nyheter nere ifrån mina hemmatrakter kalmar/öland.

En ung man 16-18år utsatt för mordförsök precis i området där en av mina närmaste vänner bor? ( ingen som jag vet vem det är)


samtidigt har en annan ung man oprovocerat knivhuggits brutalt på flera ställen, längre bort vid samma område på en bensinmack där han jobbade?

Denna omtänksamma, snälla, genuina unga man ( skriver ej namn) , är en annan kär väns barnbarn…. Som just nu kämpar för livet ?? ALLA mina tankar går till honom, hans familj och anhöriga??

– Hur FAN är detta ens möjligt?!

”Lilla Kalmar” som alltid varit tryggt, och upplevts som ett ganska skyddat område om man jämför med storstäder och gängkriminaliteter.

Men senaste månaderna så har det eskalerat i Kalmar, skottlossningar, knark uppgörelser , mord, hot och den ena händelsen värre än den andra ?

Idag känner jag mig tom…. Och ledsen.

/ My Martens

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...