Bra start på dagen. 9000 steg innan frukostGodmorgon ☀️

Ännu en fantastisk dag med sol och ljuvligt morgonljus. Att få möte dagen såhär…. Är underbart! Men idag blev jag lite lurad av ljus och sol. Då ser var svinkallt ?☀️ Upp med tempot helt enkelt !


Måndagar är min favoritdag! Jag älskar när man får en ny fräsch start på veckan. Mer kraft ifrån helgen, och nya tag ?? Det är mitt sätt att se på saken.. Sen kommer fredagen som näst bästa favoritdag. Att kliva in i helgen, oavsett jobb eller inte är alltid lika trevligt

Jag vill visa er denna. Jag har alltså gått 1h och 7 minuter. Så blir det när jag inte riktigt kommer iväg som jag vill. Jag vill kunna gå 1.5h . Det är alltid tufft att komma ut, men sååå underbart när man väl är iväg. På med musik eller podcast. Eller bara lyssna på naturen ?? Vad jag vill visa med klockan är att dagens runda blev 6.27 km. Med en snitt tid på 10.27. Vilket innebär ett ganska lugnt tempo. Lätt andfådd och med förhöjd puls. Men behöver inte rusa fram om man inte känner för det. Min PW handlar om flera saker. Men framförallt att få en bra start på dagen, fylla på med energi och få ner min stressnivå . Men också öka förbränningen . Cardio i kombination med styrketräning är det absolut mest effektiva??

Att komma upp i strax under 9000 steg redan innan frukost är j*vligt skönt! för vad som än händer under dagen. Om Ludvig blir sjuk i skolan. Eller extra möten sätta in… osv. Så har grund motionen redan blivit gjord??


Jag krigar på så gott jag kan utifrån mig och mina förutsättningar just nu.

Men jag njuter också av ”resan” den är minst lika rolig som att nå mina mål…. Dessutom tar ”hälsa” aldrig slut. När målet med vikt och prestation är nått så har flera mycket positiva biverkningar hunnit utveckla. Många förknippar biverkningar med något negativt. Vilket det såklart är i ett standard uttryck. Men poängen är att alla dessa bieffekter som är positiva brukar jag skoja med mina klienter och säga just…. Jo, jo… men några ”biverkningar” kommer som ett brev på posten…. Men denna gången de bra effekterna som man borde uppskatta bäst!
Så som bättre sömn. Mer energi, gladare, mer lyster i hyn. Bättre självförtroende, Mindre värk. jag har haft så ont i ryggen under perioden sedan vi däckade i Corona och inslunga under nästan 8 veckor Nov, dec över julen och till strax innan nyår ? Det rubbade mina rutiner helt!

Idag är det flera nya som startat upp online coachningen . Så idag ska ser programmeras och bekanta mig med om nya! SÅ kul!!! ❤️??

Önskar sig en bra start på dagen ! ☀️
Kram kram

/ My Martens


6 Komentarer

 1. Att biverkningar också slagit in är nog inte så uppskattat. Vi brukar tala om positiva sidoeffekter som kan komma med ngt annat. Men lite kul var det…?

  • Tjena GJ ??
   Min rehabilitering innefattar så oroligt många bitar att det inte går att förmedla i ett bloggsvar…. ??‍♀️
   Gällande ryggen, rehabiliterings styrketräning. Back to Basic. En balans mellan intensitet, vikt och dagsform helt enkelt…
   Som coach har jag förmodligen enklare att känna av min kropp och mina signaler.
   Men om du själv behöver rehabiliterings hjälp och inte jobbar i branschen så skulle jag varmt rekommendera dig att båda dig till någon med yrkeskompetens och inriktning på dina problem områden. … ☺️ – Lycka till!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...