Från en Mörk dag … till långlunch

Idag mötte jag upp Lotta, som har Buustamon i Åre. Vi tog en lång lunchdejt som började med en kaffe på ”Flickorna Helin” , då vi möttes upp innan restaurangen öppnat ?

Idag var en tuff dag. Hade det inte varit som så att jag skulle träffa Lotta. Så hade jag nog stannar hemma. Jag hade jobbat med mina online klienter hemifrån i pyjamas. Tvingat ut mig på en promenad. That’s it!

Men tack vare att jag skulle mött upp världens bästa Lotta så ”tvingade” jag mig själv att komma ut….. trots att idag för mig är en ”mörk dag ”

Förutom bästa sällskapet, så blev det bästa köttbullarna i stan. ❌ rättelse ❌ Villa Godthem skulle det stå. Men inte Ulla Winbladh som jag råkade skriva först. Vi knackade även på där innan vi slog oss till ro. Efter att vi varit för tidigt ute ?

Villa Godthem ligger ute på djurgården☺️ Bredvid Ulla Winbladh och nära ”Flickorna helin”.

Jag har flera gånger beskrivit köttbullarna på Vau De Ville som dom bästa. Men dessa kommer snäppet före som mina personliga favoriter …. Dessutom är omgivningen och närheten till vattnet oroligt rogivande ??

Timmarna flög iväg. Vi insåg att barnen hunnit komma hem ifrån skolan, och det redan var eftermiddag ? Vi har planerat kommande tränings event, hälso / Wellness helger som vi ska ha uppe i Åre på Buustamon i juli och augusti. Då vi vill visa upp ett annat Åre än det vanliga vintriga – skidåkare- Åre ?⛰

Mer info kommer inom kort….

Så från en mörk dag till en skön långlunch. eftermiddag/tidig kväll har spenderats i morgonrock i sängen framför film … Svea har gjort mig sällskap, och Ludvig kommer sen. Säger han ?

/ My Martens

9 Komentarer

  • Det förstår jag att du tycker ???‍♀️
   Vi var på Villa Godthem, som man kan se på meny och husfasad.
   Men jag råkade skriva Ulla Winbladh, som ligger snett emot ?
   Vi knackade på även där när vi ville komma in lite tidigare innan öppning… där av min förvirring ? sorry!

 1. En liten fråga, du skriver att köttbullarna är godast på Ulla Winbladh (korrekt stavning) men du lägger upp bilder exteriört, på meny, mat osv från Villa Godthem??

  • Oj! Min förvirring! Ska rätta det…
   Ulla Winbladh hade inte öppnat, men vi fick komma in på Villa Godthem som du kan se på meny och husfasad ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...