IKEA, PT studio, fix och trix

Hej på er!

Igår hjälpte min kära vän, Anna mig med en massa saker ??? Som vanligt så underskattar jag mina planerade IKEA besök, ”jag ska bara ha några saker” . Alltså TACK väldens bästa Anna!!! ❤️ Utan dig hade inte detta gått ?

Ikea är grymma på förvaring. Men jag personligen hatar att skrivit ihop /montera ? Det får jag alltid ordna hjälp för att få till. Jag har haft olika människor i studion senaste veckorna. Golvläggare, måleri, elektriker och fantastiska Anders ( som är samma person som golvläggare ?) . Anders har hjälpt mig att ta emot leveranser, montera och organisera typ allt. Idag väntas den största leveransen på ca 600-700kg ( jag har inte sett avisering så jag kan inte säga exakt. Men en sak vet jag. Den är sviiin tung och det kommer att ta sin lilla tid innan den är på plats ?

Så, då gårdagens leverans aldrig kom. Så passade vi på att åka till Ikea. Plast växter ( som florist tar detta emot ?) . Men det blir bäst i PT studion. Underskåp till handfat badrum. Byta handtag på mini köket. En liten svart rullvagn att ha IPad, sterio och lite gott och blandat på ? Detta var några exempel på allt vi tyckte att vi skulle ha .

Lite praktiska saker för disk/förvaring i köket. Ett litet kök kräver smart planering.

Samma kök passerad mina klienter påväg in/ut från dusch /WC . Så det måste vara rent, fräscht och snyggt ???

En svart pinnstol som ska stå vid vid entrén, där man hänger av sig jackor och byter skor ☺️

Men det som tar absolut mest plats, energi och kraft. Det är garderoberna ?. Jag skulle ”bara” ha en garderoben som skall användas som städskrubben, allt-i-allo skåp och vara förvaring. Måtten var lite speciella. Så det tog en stund innan vi med hjälp hittade ett bra allternativ. Men tillslut gjorde vi det ? Då säger personalen att dörrarna är tyvärr inte hemma, vi vet inte när vi får in dom… pga av pandemin. Dom hade redan väntat i 3 månader ?.

Jag frågar om det finns några andra allternativ, nej tyvärr inte svarar han ? Så jag köpte en bred dubbelgarderob utan dörrar….

En liten integrerad Micro fick följa med hem ?. Även om köket år litet, så vill jag ändå ha Micro och även diskmaskin. Men diskmaskin går absolut att sätta in, men jag avvaktar med det tills jag kommit in med allt annat ? För att få in Micro behöver vi kapa en skåpsluckor, så vi får se hur detta blir när det är klart ??

Jag älskar att gula-faran matchar Ikea ?. Jag har fortfarande separations ångest då jag bara ska ha den i ca 2 veckor till ? Min nya bil är snart leveransklar… den är större , mer praktisk, mer lastutrymme, och framförallt en plugin hybrid☺️ Men gula-faran och jag har ett särskilt band ???

Fortsättning följer…,

Idag står online coachning på schemat. Sen blir det montering och organisering i Studion ☺️ Vi hörs sen! ?

4 Komentarer

  1. Hej,
    Anna är hon en av dina klienter som hjälper till för att ni ska kunna köra igång träningen så annat det bara går ? Bra med hjälp av tränande klinter ☺️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...