PT studio bygge…. Längtan efter vardag!

Hej mina vänner ?

Dagens selfie tagit i det perfekta solskenet ? Tänk om man kunde gå runt med det där glowet ??

Dagarna flyter ihop i en dimma. Efter alla dessa veckor i karantän då vi all avslöjat varandra både i Corona och ”vanlig” influensa ? , så längtar jag ihjäl mig efter en vardag. Jag vill träna, få tillbaka mina rutiner, och börja LEVA igen ???

Jonas är bra nu. Han har inte haft feber på drygt en vecka. Övriga symptom har också försvunnit. Så enligt 1177 så smittar han inte längre….

Men med handen på hjärtat. Jag är mer rädd att jag själv ska bli smittad. Jag har NOLL immunförsvar! Så egoistiskt sett är jag alltså mer rädd för att bli smittad, än att smittas.

Jag tycker att det är sååå förvirrande när alla säger olika saker kring det här med när man räknas som frisk. Men vi har överdrivet och stannar hemma extremt länge för att vara på säkra sidan ?. Vi vill hälsa på Jonas föräldrar så snart vi kan ❤️ Vi ska till Åre ett par dagar efter nyårsafton. Jag läääängtar efter båda sakerna!

Men efter Åre kommer jag hem till en nästan färdig monterad PT studio ??‍♀️?

Det jag har ägnat senaste dagarna till, är att verkligen planera studion ? Sååå svårt och utmanande! Samtidigt som det är jätte kul! Jag behöver Synkronisera hantverkarna, målarna, elektriker och han som ska ta emot alla leveranser, lägga golv och montera ⚒️ Alla kan inte komma på samma gång? Saker måste ske i rätt ordning….

Jag har måttat, och lagt ut lappar ( ?) på golvet med namn på vad det ska vara, och mindre lappar i varje hörn för att få en uppskattning om storlek ??‍♀️

Jag inser själv hur dumt/kul det ser ut ? Nuförtiden brukar många rita upp projekt som dessa i någon form av 3D format…. Men inte jag ??‍♀️

Den här lilla rackaren beställdes igår…. Den går att kombinera och komplettera med hur mycket som helst! Jag älskar den! Designen att den är helsvart, och den är kompakt och liten i måtten, vilket passar mitt koncept alldeles utmärkt ??

Här ser ni en första meny på vad jag kommer att erbjuda….

Jonas , Ludvig, Svea…… och Dr alban fick se den för första gången på julafton ? Jonas var symptomfri men vi höll ändå avstånd och tog en varm choklad utomhus ☺️

Det är sååååååå vackert här nere!

När vi i övrigt bara var hemma, så blev vårat spontana besök dagens höjdpunkt ? Ludvig blev såklart bortskämd med julklapp….. ☺️?

Här har han snyggt radat upp julklapparna! Mormor hade redan skickat paket till mig, som jag slog in ? Jonas syskon, och mamma hade gjort samma sak ☺️ Så trots att vi bara var hemma ensamma, så blev han överöst med klappar ? mycket fotbollsskor som han behöver då han vuxit ur. En eltandborste från tomten ? Lite smått och gott ….. Jag avhoppade hem nästan allt på min födelsedag. Då jag själv låg med feber och Corona. Jag fyllde år på Black friday, så jag tog mig Ann julklapp och födelsedagspresents inhandlingen från sängen…. Betalde lite extra för hemleverans. Det fungerade oväntat bra ??

Måste bara visa er…. Denna dök upp som ett ”minne” idag. Åhhhh vad jag saknar katterna, även om jag vet att dom har det jätte bra ❤️?

Det var en charmig lägenhet….. På Birkagatan.

Nu har jag förberett julfika åt killarna ?

Vi hörs sen…. Ville egentligen bara kika in och säga hej ?

14 Komentarer

 1. Du skriver att jonas varit feberfri i en vecka, men det är inte ens 1vecka sen du skrev att jonas fått corona och mår jätte dåligt närmare bestämt 23/13 nu 28/12 har han varit feberfri i drygt 1vecka och ,och han och alban fick se din studio försts gången på julaftonen får inte ihop det riktigt han blev liksom frisk fr. Coronan innan han blev sjuk i den???

  • Han blev sjuk långt innan jag skrev det . När alban såg studion var han symptomfri sedan länge , men vi skippade ändå kramar och närhet ?

 2. Jag har säkert missat det i någon kommentar att någon redan har berättat det för dig samt jag vet sen tidigare att du har problem med rättstavning. Ingen kritik utan mer fakta. Vill bara vänligt meddela att i din annons/plansch så är sista ordet felstavat. Det står nu Kosträdgiving istället för Kostrådgivning.
  Lycka till med den nya studion ??

 3. Skön fortsättning
  Skönt att ni börjar vara i skick
  Observera att du har ett skrivfel i ditt reklamblad. Kostrådgivning istället för kosträdgiving

 4. hmmm, hur tänker du med lösa lappar på golvet när det kommer hantverkare som klampar in, öppnar dörren osv. Nån snäll plockar ihop dom, hi,hi. Ta foton.
  Gott nytt år
  från Öland o Tant Mumman

  • Papperna var för min skull… dom har varit på plats och antecknar själv ?
   Plus att arkitekten inom mig ( ironi) har ritat en skiss till dom för säkerhets skull ☺️
   Gott nytt år ❤️✨

 5. Hej My!
  Som Åsa C redan kommenterat är det några stavfel i din reklam för studion, även ordet personlig är felstavat.
  Stort lycka till med nya studion ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...