Skänken och hantverkare.

Hej ??

Häromdagen var jag på julmarknad i Sigtuna. I söndags närmare bestämt. Vi hämtade Ludvig på flyget vid 18 tiden.

Det var ju ingen snö, och det sabbar ju stämningen litegrann . Men mysigt ändå!

Mys med Jonas utan barn är inte ofta ❤️

Jag är ju född och uppvuxen med en pappa som levde som knalle under många, många år. Så det känns åndå familjärt. Dock så vet dom marknaderna något helt annat…. ?

Det var låååååång kö till brända mandlarna. Så det blev inga till oss då vi undvek trängsel och folk. Jag är livrädd för att bli sjuk! Mitt immunförsvar är helt värdelöst just nu.

Jonas hitta lite coola smides grejer som han gillade…

Anna och Vanessa mötte upp oss ❤️ Jag snodde bilden från hennes IG story! Mys att hinna umgås ett par timmar, då vi inte setts på jätte länge pga av karantän och sjukstuga ?

Idag har jag haft hantverkare hemma. Några tavlor och gardinstång skulle upp. Trevliga killar! Snabbt och smidigt, och ändå ganska prisvärt tycker jag ☺️

Jag försöker hitta alla covers som jag har gjort. Dels för att dom ska vara med i min kommande bok, men också för att det är kul att ha☺️ Jag letar efter ett av dom jag gjort i kurera. ( dom andra hade min väninna) så…. Denna försöker jag att få fatt i

Så OM du har detta….. Och kan tänka dig att ge det till mig. Eller sälja om du vill ☺️ Så mail mig på mymartens@gmail.com ??

Gardinerna på sin plats ska vara få hänga till sig lite innan vi tar tag i att stryka/ånga + sy upp som lite. Men så mysigt det börjar bli!

Nu till skänken och byrån ?

Före…..

Efter….

Jag skulle säga att det är helt tveklöst ? Men jag får ge mig. Majoriteten här inte tyckte att jag skulle behålla den vita byrån.

Jag bad aldrig om eran åsikt gällande huruvida den skulle behållas eller inte?? Jag frågade vad ni tyckte om den svarta skänken ??‍♀️ Smaken är som baken…. Delad ? och tur är väl det tänker jag ☺️

Skänken har absolut mindre förvaring. Men inte så mycket mindre som jag trodde ändå ☺️, det var ganska gott om utrymme i skänken.

Den plats som saknas hittar jag på andra ställen. Det är ju bara organisera om. Vi känner oss hemma, men har inte ”boat” in oss ännu. Vi flyttade in den 25 oktober. Så det är knappt 2 månader ännu…

Hur som helst. Jag ÄLSKAR den nya skänken och så glad när jag gick hem den att jag började hoppas som en 5 åring ? Ludvig tyckte det var väldigt kul! även om han påpekade att jag var töntig. ”mamma, det är ju bara en byrå” sa han ?

Helt sant Lilleman…. Helt sant.

Den vackra buketten som står på skänken fick jag av mina vänner på Rosenseien ❤️??

Nu… ska jag bygga träningsprogram ☺️

Vi hörs snart!

23 Komentarer

 1. Jag tänkte som alla andra först att nä, då är det nog snyggare med den vita byrån. Men nu när den är på plats, så tycker jag helt klart den svarta. och den passar in där, blev snyggare också när du har de svarta ljusstakarna ovan på och svarta ramar ovanför.
  Så bra beslut! ?

 2. Helt rätt med skänken! Det som inte får plats i skänken får plats någon annanstans! Det är outhärdligt om en möbel stör – jag vet för jag fick en störande möbel…tur att Myrorna finns!
  En riktigt God Jul till Er!

 3. Det blev ju jättefint med den svarta skänken! Helt annan stil och mycket mer liksom elegant! Jag KAN ha sagt att du skulle behålla den vita för det var mer plats men det kan vi ju glömma nu ha-ha. Absolut att den svarta blev mycket bättre. ?

 4. Så himla snyggt! Tycker att rummet skulle lyfta ännu mera om du istället valde svarta gardiner!
  Önskar dig och din familj en riktigt skön jul!
  Kram Cecilia

 5. Tapetsera in den vita så den smälter in kan vara ett bra alternativ om ni behöver maxa förvaring o inte vill att den sticker ut/avviker för mkt fr väggen.
  Ps röstar fortf för MyMoves för studion
  God jul !

  • Nej , nej , nej! Den vita är borta ( tack och lov ) ☺️
   Den var ju alldeles för klumpig och tog för mycket plats…
   Tog bort all charm i rummet ??‍♀️
   För stor på djupet, för lång på bredden. Slog i höften varje gång jag gick för bi lite snabbt ?
   Nu som du kan se är ju den svarta på plats , den vita iväg
   körd och rummet är så galet snyggt att jag gör glädje dansen ? så nu känns det bra, trots alla ”om och men” ☺️
   Tack för jätte bra tips på studion ??
   God jul till dig ❤️?

 6. Den svarta skänken är ju underbar. Ger så mycket mer liv och personlighet än den vita. Nu fick jag lite inspiration till sovrummet ?

 7. What?!
  Jag har inte hängt med i ”byrån ämnet” men förstår inte alls hur man kan tycka att den vita är bättre.
  Jag säger: Noo nooo den svarta för guds skull. ?
  Lita på ditt eget omdöme my för du har bra smak ??????

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...