Sushi och läxor

Sushi ? och läxläsning är alltid en bra kombo ??

Ludvig har nu börjat gå själv till skolan. Det funkar hur bra som helst ☺️ Vi går den ”yttre” vägen, och ska snart börja utforska den inre vägen …

Men bland går jag med Ludvig ändå, men då får jag vända strax innan skolan ? Ni vet , det börjar bli piiiiinsamt.

Just nu handlar det om att komma in i rutiner. För alla i familjen. Hitta rätt återvinning. Lära oss skolschemat, aktiviteter och läxor. Jag behöver tänka om vad det gäller handling. Vilka affärer som är mest prisvärda osv. När vi har flyttat in så ska vi börja handla mat på nätet som kommer hem till dörren. Då spar man både tid, pengar och undviker att hamna i ”fällan” där man köper på sig en massa extra grejer…

Jag är ju inte på topp just nu. Så jag gör en liten lista inför varje dag. Med X-antal saker jag ska få gjort. Det hjälper mig, och gör mitt samvete lite lättare. När jag är klar så blir jag mindre stressad när jag sover en stund mitt på dagen. Eller om jag bara tar en paus från allt.

Men. Gör INTE en för lång lista! Då blir det tvärt om ?. Sänk prestationer och kraven på dig själv och ställ realistiska krav på dig själv….

Ännu en dag i nedstämdhet….. Men. Även en dag i nedstämdhet har sina ljusglimtar, glöm inte det ☺️

Idag har jag sorterar fram mina ”märkesväskor” . Jag har gjort rent, torkat av, smörjt in och tagit hand om dom. Den lilla Gucci längst upp till vänster . Den köpte jag när jag var 15 år gammal och jobbade som Nanny i London. Min först märkes väska, som ledde mig rakt in i samlandet av dessa onödigt dyra väskor.

Efter konkursen sålde jag av många i min ursprungliga samling. Jag levde på dom pengarna i flera månader. Men jag sparade den där första väskan. Den stora bagen bakom, den är 14 år gammal ? Jag använde den som handbagage när jag pendlade mellan Öland – Holland ( flög från Kastrup – Köpenhamn) . Den sparade jag också.

Denna syns inte på bild…

Min data väska … Vintage. Jag köpte den för 4-5 år sedan. Men hur gammal den är vet jag inte ☺️ Jag älskar den! Sliten, lite tilltufsad, men både stark, lojal och tålig ! Precis som jag ??

Jo…. Jag vill passa på att säga en annan sak. En tjejkompis, Hanna. Hon intervjuade Ed Sheeran igår ? Jag höll på att trilla av stolen! Sååå Avis!

Men glad för hennes skull! Han är en av få stora internationella offentliga personer jag skulle vilja träffa! Hans musik är såååå bra! Att veta att han själv dessutom skriver och sjunger är ju helt galet! Ett riktigt underbarn. Genuin, enkelt och inte alls ”bättre än alla andra” attityden ?

2 Komentarer

 1. Älskar din blogg
  Mår ungefär lika som du gör efter en stroke för några år sen. Är äldre än dig men får ut så mycket av din blogg. Tack?
  Blir glad att höra att det går bra för din söta son, viktigt att få bra i skolan.
  Trevlig helgo

  • Men åh! Vad glad jag blir för dina omtänksamma ord ??
   Stor kram till dig ❤️ Ibland är det tufft…. Vägen ”tillbaka” är lång. Men ett steg i taget….
   Stor kram ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...