I samarbete med Trafiko

Att ta körkort är för många det mest naturliga. Speciellt för oss som kommer ifrån småstäderna runt om i landet ? Där klarar man sig nämligen inte utan ? . Jag kommer ihåg hur jag rökande mer dagarna tills jag fyllde 18 år och kunde ta mitt körkort.

MEN, långt innan så började jag övningsköra OCH plugga teorin. Vi började med att jag och min dåvarande sambo ( Ludvigs pappa ) gick en handledarkurs. Det var ganska roligt, och framförallt givande ☺️

Detta var första steget i riktningen mot min frihet. körkort innebär frihet, på många olika plan. Att vara oberoende och kunna ta sig vart som helst… närsomhelst ☺️

Medelåldern på de som tar körkort i storstäderna är betydligt högre. MEN oavsett vart du bor så rekommenderar jag alla att ta körkort ?

Går du i tankarna så kan jag varmt rekommendera, Trafiko. Trafiko håller handledarkurser med handplockade lärare runt om i Sverige.

Man kan boka kurserna enkelt, direkt i mobilen!
De har även en digital plattform för övningskörning för alla körmoment du ska träna på inför uppkörningen.

När du gått någon av deras kurser får du tillgång till plattformen helt gratis☺️ Gå in och läs mer HÄR ??

Att köra halkan är bland det roligaste jag gjort !

Posted in: My Martens
Kommentarer (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.