Massagepistol och tyngdtäcke

I samarbete med Trend Rehab

Hej på er!

Ni vet att jag försöker att hålla en balans. Det gäller både mig själv jag vi mina klienter.

Vad är egentligen ”hälsa” . Det är ett brett begrepp och det är mycket som spelar in. Men för mig handlar hälsa om att må bra och vara stark inifrån och ut. Att ge sig själv dom bästa förutsättningarna.

Några exempel kan vara:

? Ge sig själv en god nattsömn ( minst 7-8h)

? Regelbunden träning och motion, så att kroppen håller i längden.

? Äta en varierad och hälsan kost. Inga förbud, utan bara tänka ”lagom” mängd.

? Ta små micro pauser i vardagen . Stanna upp och andas emellanåt.

? Tillåta sig själv att bara vara

? Vara mer närvarande ”här och nu”

Några andra små tips är att se till att dricka minst 2 l vatten/dag. Att minimera skärmtiden och göra saker som man verkligen mår bra av ❤️????

För mig så handlar det om att vara med min son, mim familj och mina vänner ❤️ Att investera min tid i träning. Träning är terapi för mig. Träning kan se olika ut för alla. Så fundera på vad du tycker är roligt, och för det till din träning.

Jag har haft sömnproblem i många år. Då har jag i perioder annons tyngdtäcke

Tyngdtäcken har enligt studier påvisats fungera väldigt bra vid både lättare och svårare diverse besvär med bl.a. sömn, oro, värk och smärta. Dom har tyngdtäcke som passar alla oavsett besvär. För mig personligen så har det lindrar min ångest, och hjälpt mig att sova bättre ???

Trend Rehabs täcken är testade och håller väldigt hög kvalitet . Just deras uppdaterade täcken från TrendRehab har en vaddstickning på endast 2 mm och det gör att dem har extra bra hållbarhet??

En annan trend som är här för att stanna, det är ju massage pistolerna . Denna massage pistol är enligt mig den bästa på marknaden ?? Detta just för att den har 6 olika munstycken. Den är enkelt att använda och tillräckligt ”kraftfull” för att verkligen ge den effekt man vill ha ?? Oavsett om du har värk i leder och muskler. Om du känner dig stel och trött. Eller…. Om du har träningsvärk , så lovar jag att du kommer att älska denna ??

Avancerad Massagepistol med lång batteritid.

Trådlös avslappnings och rehabiliterings apparat som använder vibrationer för att förbättra kroppens funktioner. Produkten används vanligen före och efter träning, vid uppvärmning och återhämtning för vanliga motionärer och elitidrottsmän.

Just nu är denna på kampanj! Hela 28 % . Passa på att investera i dig själv, och unna dig denna… Du hittar den här ??

Nu mina vänner… nu ska jag sova. Natti, natti.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...