Ludvig har fått skolplats… dubbla fotbollsmatcher

Hej på er! Gick upp tidigare än på länge idag…. Ludvig skulle på fotbollsmatch ⚽️ Ludvig valde sin frukost ??

Efter gårdagens alla turer på skolor, möten osv så var min energi helt slut . Jag kände mig helt dränerad ….. Men också ganska lugn. Mina pusselbitar börjar falla på sin plats. Jag vill verkligen berätta för er här inne, men behöver vänta in två påskrifter först. Det känns ”klart” men jag har lärt mig genom livet att man inte ska ropa ”hej” förrän man hoppar över ån ?

Väl framme i Norrtälje blev det full fart… Så härligt att solen tittade fram. Jonas och Svea stannade hemma idag .

Med vinden i håret och en tröja som åkte av/på lika snabbt som solen var framme innan den gömde sig vid molnen…. Jag tycker verkligen att det är synd att sommaren verkar växlat till höst ? Nååågra veckor till kunde bil väl ändå få? Men visst…. Jag älskar myset och och färgerna som hösten drar med sig…

Dagens små-kids är verkligen schyssta spelare.

Hjälper motståndaren upp, hejjar på varandra. Ber om ursäkt om någon skadar sig…. Kan även ge pepp till motståndarna om dom gör något riktigt bra☺️

Nöjd kille!!! Han gjorde inga mål. Men en ”assistans” . ( fram pass till mål ⚽️)

Igårkväll var vi på Ladan nedanför oss. Vi åt middag med våra grannar Jörgen och Per. Vi har redan separationsångest och från dom ? MEN….. vänskapen kommer fortsätta ändå. Även när vi flyttar….

Stilig min man ?

På dagen sprang vi in i lite aktiviteter som Ludvig var snabb att hoppa upp i ? Han köade 15 min för att få leka 2 min, men det var det värt sa han ?

Vi firade hans nya skolplats med en lunch, där han fick beställa in hans ”oreo shake” ❤️ Han är sååå glad!

Så fort jag kan, så ska ni få veta vart vi ska bo, och fy vart han ska gå i skolan osv ?? Det närmar sig med stormsteg kan man säga ? Skolstart tisdag.

Vi åkte även till Täby. Där vi skulle lämna papper hos Jonas revor. Hon har världen mysigaste hund ?

Där vi bjöd på tårta ?

Så gårdagen gick i ett vill jag lova!!! Idag efter matchen sov jag drygt 3 timmar , så trött är jag. Ikväll blir det tidig kväll…. Innan det är dags för en till fotbollsmatch imorgon. Men denna match är inte lika långt bort. Imorgon ska vi till Uppsala ☺️

Så… vi hörs snart igen! Men kort och gott. Vi har sålt båda husen. Jag har köpt ny bostad, Ludvigs skolplats bekräftats på måndag. Några småsaker ska falla på sin plats…. Sen behöver jag inte tala i gåtor?

Tack för omtanke och pepp ifrån er ❤️??

9 Komentarer

  1. Grattis till er vilken utmaning för dig/er att sälja leta köpa. Men så skönt iaf att Ludvig mår bra . Barn som mår dåligt måste vara hemskt för en Mamma. Jag skulle kunna vara din Mormor men för den skull så blir jag förtvivlad av mobbing. Har ju egna barnbarn som tack gode gud har sluppit den gisslan och gråta för att gå till skolan. Nu kommer solen lysa för er. Bra kämpat.

  2. Håller tummarna att det blir bra hela vägen ut. Tänkte på en sak av egen erfarenhet. Skriv inte ut var Ludvig ska gå så mobbarna får veta det. Så han verkligen får lugn och ŕo nu. Du är en riktig kämpe. Lycka till och kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...