Hemma från Spanien, påväg in i vardagen…,

Hej från Sverige ??

Jag kom hem för ett dygn sedan… Jag har precis ”landat” mentalt i att vara hemma ? Borta bra men hemma bäst brukar man säga…. Jag håller iof inte med…. Utan säger snarare att det är dubbla känslor kring att komma hem. Underbart att träffa familjen ❤️ Svea blev så glad att hon ylade , dansade och pussade halvt ihjäl mig ? Hon var sååå söt att det inte går att beskriva med ord. Glatt sprang hon iväg för att visa sin nya leksak….

Många frågar hur jag har tänkt att träna hemma. Ja, lite annorlunda blir det. Jag kommer såklart att sakna mina spanska träningskompisar. Vi har kört ihop några år nu. Sen finns det inte en enda anläggning i Sverige eller någon annanstans som har det utbud som Mike’s har ?

Men jag ska helt enkelt fortsätta med styrketräning och Crossfit. Jag ska även be en bön för att min kropp fortsätter att svara, att mina värden blir bättre och att min energi håller i sig ??

Jag har inte orkar rodda med medlemskap på crossfitboxen som ligger ett par minuter bort med bil. Men det ska jag göra under dagen ! ?

Jag kommer träna crossfit i boxen, och köra styrketräning i mitt egna gym, i stan. Planera det som så att de dagar jag är i stan med klienter så småningom…. Då kommer jag att köra styrketräning i mitt gym. Övriga dagar crossfitboxen ☺️ Så nu ska jag bara ta tag i det där medlemskaps kortet…..

Utöver det så har jag fortsatt att komplettera med grejer för att kunna träna hemma. De där dagarna som tiden inte räcker till, eller jag inte känner för att träffa folk . Det händer ibland att jag får en mental block och inte vill träffa någon. För att detta inte ska bli ett hinder för mig, så har jag rustat upp hemma…..

Jag tagit hem några Sten-hantlar, och kettlebell, gummiband och en box??? Funkar finfint här hemma…

När jag kom hem badade jag i sigtuna. Med rufsigt hår gick vi vidare till ”Våfflan” , där Jonas beställde in en stooor våffla ?

Svea älskar att bada…. Så även hon fick bada såklart.

Och däääär springer hon ifrån mig när hon hämtat pinnen ? Dubbel lycka att få bli jagad OCH att ha fångat en pinne….. -Älskade Svea ❤️

Den enda som saknas just nu är Ludvig. Han är kvar hos sin pappa några dagar till…… Men onsdag kväll kommer han hem igen.

Detta är förövrigt Sveas nya leksak ? En munk som Ludvig valde ut när hon hon skulle hämtas hos uppfödaren…. Men då blev hon rädd för den och gömde sig ? . Men nu, ett år senare så här den det bästa hon vet…..☺️

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...